SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Hai, sekali lagi saya menyertai segmen oleh Cik Lyssa..penyertaan kali ini diharapnya akan lebih menarik ramai pembaca ke blog ini.. jom kenali

1. Cerita Mengenai Latar Belakang Diri
Cakap pasal latar belakang ye...saya ni seorang guru yang bertugas di kawasan Subang Jaya..masih lagi menyesuaikan diri dengan kehidupan di sini memandangkan baru je pindah setahun yang lalu. Anak baru seorang, yang sedang nakal dan mula menunjukkan kemahirannya untuk membesar.

2. Kenapa Korang Buat Blog
Menulis di blog ini, mula-mulanya sebagai cara nak hilangkan stress sebab rasa terlalu mencabar jadi guru di kawasan bandar berbanding di sekolah lama dulu..Setelah 2 bulan lebih, mula jatuh cinta dan terasa blogging satu cara yang baik untuk menambahkan kenalan dan pengetahuan kita.

3. Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog
sebenarnya tak ada sesiapa...minat ni datang sendiri bila selalu tengok blog masakan untuk mencari resepi...jadi, mungkin secara tak langsung yang mencetuskan minat untuk menulis blog ni ialah pemiluk blog masakan yang selalu saya jenguk..tpi telah buat blog lain lak...haha, sebabnya bukan tahu masak sangat pun...huhu


jadi dah kenal kan? ape lagi, selalulah kunjungi blog ini tau....nk jadi follower pun sangat lah dialu-alukan...jangan lupa tau

Comments

  1. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  2. hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

    ReplyDelete
  3. Dah follow sini. Jangan lupa berkunjung ke blog saya pula :)
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. aii..
    salam pkenalan..
    cik yana singgah sini..
    dari segmen yg sme..
    da follow pon..
    jejalan laa kt blog cik yana yee..

    http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  6. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  7. Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
    Happy blogging...:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  8. marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts