Kalau korang tak baca blog ni sekarang, menyesal nanti....

 Final Piala Malaysia ni, semasa menonton tv tadi, saja-saja cakap dengan Papa Naim.
Mama: Kalau besar nanti Naim jadi pemain bola sepak, best jugak..
Papa :  Mama kamu ni tak abis-abis dengan cita-cita dia. Kot-kot Naim nak jadi pakar IT
           ke, sape tahu?
Mama: Naim kan lincah, sesuai la jadi pemain bola sepak, nati glamor macam Saufi atau
            Apek ke? Kalau dah glamor nanti, mesti blog mama yang banyak cerita pasal Naim ni 
            pun famous jugak.. sebabnya orang nak tahu kisah Naim masa kecil..
            
Pendekkan cerita, tak logik tul cita-cita aku nak femeskan blog dengan suruh anak jadi pemain bola sepak... Kot ye pun Naim jadi pemain bola sepak, tapi, bila tahun tu? takkan nak tunggu 20 tahun lagi baru blog ni dikenali orang .....hahaha..

Agk-agak muka cam ni, besar nanti jadi ape ye?

# Moralnya: jgn berangan mat jenin, nanti pening... syukur lah dengan apa yang ada...

Comments

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts