berkongsi pendapat

Terbaca kata-kata ni di wall seorang artis....kongsi sama-sama dan pikir-pikirkan:
 
Sangat tidak adil kita membandingkan orang kerana manusia itu keperluan, keadaan dan situasi mereka berbeza - memang lebih mudah mengkiritk seseorang tanpa memahami apa sebenarnya yang dialaminya- yang lebih penting adalah orang yang berada dilapangan tersebut yang sedang bertungkus lumus melakukan apa yang dia mampu. Cuma kurang gemar apabila orang membandingkan saya dengan orang lain. Pendapat anda betul bagi anda, terima kasih saya ucapkan namun cuba juga fahami, ada perkara yang anda mungkin tidak tahu dan faham mengenai saya. Manusia itu berbeza dan saya percaya Allah meletakkan saya di tempat yang penuh dengan dugaan dan cabaran ini dengan sebabnya musababnya yang tersendiri.
 
sumber: Wardina Saffiya Official Page

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. erm btol

    kite jgn pndai2 judge org

    kcualila die terbukti slh

    ReplyDelete
  3. sebagai manusia..
    kita lakukan yang mana yang halal disisinya

    Allah maha adil.

    ReplyDelete
  4. Takde yg sempurna kat dunia nie . Biase la tue :)


    Btw, akak nak edit blog ye ?
    Boleh aje . hehe .
    Tentang bayaran tue nnt2 lah ye .

    ReplyDelete
  5. orang ndak puas hati...macam2 cara nak jatuhkan semangat orang lain...

    dah lama kamu ndak singgah ke blog Kancil...hehehe...

    Kancil ada entri pasal blog kamu...jomlah singgah

    ReplyDelete
  6. http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/punca-traffik-kancil-8349-minggu_31.html

    ReplyDelete
  7. btul tu..jgn memandai nak judge org dr luaran..xsiapa yg tau dalamannye cmne..ni lah pkra yg sring blku kat sy..ble kte xsgja buat salah, dah ckup baik kte akui kslhn n mintak maaf, tp ble org xleh time maaf kte tu, sy xtau nak ckp ape la..itulah manusia..ble kte brda stapak di ats, kte sllunye mudah lupa dri..

    ReplyDelete
  8. @lina: jgn pikir perkara yg tak menggembirakan tau...org yg berniat jahat tu akn dpt balasan mereka bila tiba masanya...kena yakin Allah menduga umat yg disayangiNya.

    ReplyDelete
  9. @kancil: ada masalh teknikal sekarang, nati akan jenguk2 lg ye

    ReplyDelete
  10. @min: nanti bgtau mcm mana nk edit ye...akak serahkan pada Min ye

    ReplyDelete
  11. @iffah dan citarasa: betul tu...Allah maha tahu

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts