Kalaulah semudah ini

Mata macam tak mengantuk lagi sebenarnya...Tapi kena tidur awal mlm ni sebabnya esok famili kami ada misi besar..Esok dan lusa sebenarnya misi ni berlangsung...

                                   Nak PINDAH RUMAH

kalaulah pindah tu semudah macam ni kan bagus?????

 tak mungkin dapat pindah rumah macam ni.... walaupun kalau tengok istilah pindah rumah dengan gambar ni, macam padan je kan? pindah macam ni, tak payah kemas byk.

ni tak, kenalah mengemas di rumah sini, dh sampai sana kena kemas lagi sekali.....huhu, tugas berat ni....dah la memang aku jenis tak suka kerja mengemas ni...daripada kemas, baik masak( walaupun taklah pandai sangat masak). Sebabnya, mengemas ni macam rasa meletihkan dan tak berbaloi sebab akan selerak balik, kalau masak lak seronok dapat buat orang kenyang dengan makanan kita. Apapun, untuk kali ni kenalah kemas juga..

Comments

  1. erm...mesti bz giler kan...penat jgn cakap lah....selamat berpindah ke rumah baru yew.....:)

    ReplyDelete
  2. ok izzan, thanks... ape yg penting, KERJASAMA!! haha

    ReplyDelete
  3. xpernah merasa mengemas masa pindah rumah...sbb pindah umah dari sarawak ke johor dulu pon time kecik lagi..tau2 da siap..hehe..

    ReplyDelete
  4. tapi kan... kat luar negare.. ade tau dorang pindah rumah care mcm tu =P

    ReplyDelete
  5. Selamat berkemas dan berpindah! Jgn tension2 k. Mst seronok tu! Hiks~

    ReplyDelete
  6. @ca: kalau nak merasa pglaman pindah, jom la tolong sama2..hehe...

    ReplyDelete
  7. @pejuang cinta: best tul kalau boleh buat mcm tu..tp tak boleh la sebab umh skrg umh sewa, nk pindah ke rumah sdiri...

    ReplyDelete
  8. @fara:tak la serook sgt bila dh penat..huhu..kalau btl2 dh msk rumah yg kemas nati baru akan rsa seronok...esok lagi 1 hari..arap semuanya tersusun la menjelang malam esok....

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..
    terima kaish sebba singgah ke blog kak...

    wah.. kalaulah dapat pindah rumah mmg kerja senang.. teringin gak nak kesana sini..
    hehehehhe

    ReplyDelete
  10. @citarasa: waalaikumussalam..
    sama-sama lah ye...akak pun ada juga jenguk blog ni, thanks..

    ReplyDelete
  11. @citarasa: waalaikumussalam..
    sama-sama lah ye...akak pun ada juga jenguk blog ni, thanks..

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts