Hilangkan tensen tanda kertas exam dengan......

haha...tajuk entry kat atas tu tak lengkap kan? saja nak bagi suspens sikit...penat tak lah penat sangat sebenarnya untuk  guna tenaga tangan, mata dan otak demi tanda kertas peperiksaan anak-anak murid.. tapi tensen nak abiskan walaupun satu kelas.... kena hati-hati tanda, kalau tak nanti banyak juga komplen menyusul... jumlah semua kena tanda lak dalam 113 helai kertas 1 dan 113 helai kertas 2....kertas bm ni!!!

jadi, nak release tensen, main la dengan Ahmad Naim sekejab. tadi papa yang jaga dia, mama buat kerja.. tapi ape jadi? abis alat tulis mama jadi mangsa...tengoklah ape dia buat...
naim menyelongkar dan melarikan 9 batang pen merah mama... macam mana?

Jadi, bawak dia keluar, bagi papa jaga lagi sekali... Mama hilangkan tensen dengan update blog...huhu...papa dan naim ingat mama buat kerja ye...shushh..rahsia tau.

Comments

  1. hahahahaha....blogging ni je la ilangkan tensen kan?

    siapalah sayani nak ada gf, kawan2 semua keje..lagi pun saya ni study lg....fhm2 la ekonomi diri tu belum wujud lagi...

    ReplyDelete
  2. haha.... ala, masa blaja la nk cari2 calon...tgk btl2 ada keserasian ke x....

    ReplyDelete
  3. alahai..hahahaha....siapa je la saya ni nak ade gf...

    ReplyDelete
  4. ala, blog awk kn ramai follower...ape kata awk try ngorat salah seorang yang mana rasa berkenan...tgk la penulisan di dlm entry dia, blh nilaikan sikit2 dia org macam mana...dh ada bpunya ke blm...hehe, akak ni ckp mcm byk pglman tul...tak kisahla, kira cadangan je, mana tau sesuai...

    ReplyDelete
  5. bagus tu...berblog...hehehe..Kancil nak ucapkan terima kasih kepada kamu...jomlah singgah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/punca-traffik-kancil-8349-minggu-ketiga.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini,atas usaha kancil..

    ReplyDelete
  7. wah..baru ada masa nak tgk blog..bz skit arini...tak sangka tul, nama blog ni tercatat dlm blg kancil...kembang hidung jab...terima kasih buat cinnamon jugak ye....jenguk2 lah lgi sini

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts