design blog mencerminkan personaliti?

pernah tak anda terfikir tentang personaliti penulis blog yang anda baca setiap hari? tak ade masa pun nak amik tahu hal tak penting bagi anda ni? yeke? oo, mungkin betul jugak tu...buat ape nak tahu tentang personaliti dia, yang penting blognya menarik dan berinformasi kan? ada X faktor cukup lah...

yang merepek seawal subuh ni bukan ape....tadi adalah aku try nak ubah design blog ni. terasa blog ni tak menarik design dia. lagipun dah lama, asyik macam ni je paternnya... tapi baru je buat sikit, dah hang, berapa kali buka tutup IE pun tak mau jugak....last-last tak le tukar...tak profesional dan tambahan pula tak ada banyak masa nak buat.. kerja lain banyak lagi.

jeles tengok blog yang susunannya simple tapi menarik. Pernah terfikir juga, blog yang macam ni mungkin penulisnya seorang yang kemas dan ceria..betul ke tak? haha, tgk blog anda dan boleh buat penilaian sendiri ye...

# sape nak tolong ubah blog saya ni????

Comments

  1. Salam....dah biru lembut erk....mmg kdg2 bila tgk design blog org tu secara x langsung kita blh tau personalitinya camner kan....tp skrg ni rmi dah yg main order lau nak design blog yg cntk...mcm saye...hehe tk reti nak wat sendiri...tu yg order dr pakar dalaman hiasan...hihi...

    ReplyDelete
  2. haha..tulah, ada sy tgk perubahan blog izan, mmg dh semakin cantik... sy ada gak tpikir nk upah, tp blm jumpa yg sesuai lg konsepnya...nanti lain lak jdinya, xsuka jg...

    ReplyDelete
  3. setakat ni Tia masuk blog ni okey aje .. cuma background ajelah yang lambat loading .. hehe ..

    "tia, tumpang tya leh? blog sy bila check mcm steps yg tia tjukkan mmg xda malvare.. tapi dh 2 ari xboleh masuk atau kalau blh pun dlm bpe minit je ok, pastu hang...arini nk buka je dapat msg The webpage you are viewing is trying to close the tab... so, blh bg pndangan ape masalah sy ni?"

    tu komen yg akak drop dekat entri Tia .. Tia tak rasa blog akak dijangkiti virus malware .. tapi mungkin dari tempat akak sendiri .. tapi memang takde virus :)

    ReplyDelete
  4. tia: thanks ye dtg melawat...ni mcm dh ok, sblm ni mmg bmasalah, agaknya masalah blogspot ni kot...lega dh ok wlaupun akak bukan pro menulis blog..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts