Rawatan alternatif untuk batuk

Minggu lepas Naim yang kena batuk dan selsema. Dah dibawa ke klinik, Naim minggu ni dah tak batuk lagi, cuma mamanya lak yang start berhingus, ulser dalam mulut, sakit kepala dan sakit tekak.. tambah lagi dengan BATUK..best tul

Mula-mula cuba ni hilangkan batuk dan gatal di tekak....

Tapi sampai arini pun belum baik-baik lagi dari hidung berhingus dan batuk.. jadi, on the way balik dari sekolah tadi, aku singgah beli sesuatu untuk rawatan alternatif...
                               ni ha....ais krim, baru best
Naim pun tumpang makan sama...
dah geram sangat, minum benda ni sekali tadi, masuk dalam air kosong pun jadi...amik dia, berpantang pun bukan ada ape effect, jadi better makan je benda-benda ni kan? jadi makin teruk nati salahkan diri sendiri je ye...tu pesanan daripada papa...

Comments

  1. yup....ubat ni mmg bagus gila...sangat bagus...

    thanks sebab komen :)...baru je follow blog ni..harap dpt follow balek

    ReplyDelete
  2. haha..kena makan yg pantang kadang2..asik telan ubt batuk belum tentu cepat baik jugak..

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts