Takkan pompuan je boleh suka warna pink?

Salah ke kalau lelaki suka warna pink? Kalau lelaki beli, pakai atau tayang barang-barang berwarna pink bermakna dia jiwa lembut ke? Mana ada lah, tak jugak..Dah dia minat warna macam tu, kenalah hormati minat dia kan? Minat tu kan hak peribadi semua orang..
Biarla dia nak pakai t-shirt warna pink masa keluar dating ke, dia nak drive kete warna pink ke, atau kalau dia pandu motorsikal warna pink ape yang peliknya?


Naim relax je main motor color pink ni...
Tengok tu, sempat lagi sikat rambut masa tengah parking motor, macam orang nak gi jumpa awek je ni...tapi sayang ooi, sikat tu terbalik tu!!!!!!!!!! 

Comments

  1. hehehe..ala comelnye. xpe, nabi muhammad saw pun gemarkan pink colour

    ReplyDelete
  2. bi, thanks... info baru bg sy ni....baru tahu warna yang Nabi Muhammad suka...

    ReplyDelete
  3. tk suke lelaki yg suke pink...hihi

    ReplyDelete
  4. izzan: tapi ada org pakai pink tetap nampak macho tau..dlm citer ada ...tp suami sy, sy pun xbg bli bju pink...tu yg cancel baju raya kami color pink..

    ReplyDelete
  5. Saya beli walker warna pink untuk anak laki sy. Bila org dtg umah mesti cakap comel la gegirl nih huhuhu ---> yang murah ada warna pink jer walker nyer

    ReplyDelete
  6. akak~ ca datang..hehe..eh, comel nyer anak akak tu dgn motor pink..hehe

    ca xkesah pon laki suka pink..minat masing2..aaron aziz pon penah pakai pink~ auw..sweet..haha*gatai*

    kawan ca siap beli sapu tangan kale pink...dak laki tau..comel je tengok..kih3...

    ReplyDelete
  7. kasih: haha, kalau hal org ingat anak laki kita ni pompuan, sy pun ada pglaman.. ms Naim ni bwh setahun selalu org ingat dia pompuan, wlaupun tak pakai ape2 yg color pink..may b muka dia kot..

    ReplyDelete
  8. ca: btl kan? kalau tgk artis pakai pink rasa cute je kan? eeh...ni kwn mana yg ada sapu tgn pink ni...dh sewwt ni ada ape2 ke? ehem

    ReplyDelete
  9. Takdehal!

    Expose anak dgn pelbagai warna. Insya-Allah, warna boleh tingkatkan IQ anak!

    ReplyDelete
  10. @fara: amin....itu lh diharapkan selalu

    ReplyDelete
  11. Anak lelaki cikgu tie pun suka warna pink masa dia kecil-kecil dulu.

    ReplyDelete
  12. @Cikgu Tie: minat budak2 ni kan berubah-ubah...skrg anak cikgu suka warna ape lak?

    ReplyDelete
  13. budak kls time sekolah la kak...muka legend hati cute..hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts