Ramaikan Follower Tambahkan Pembaca

Semenjak lepas raya ni aku semakin tertarik dan kerap nak menulis di blog ni...Tapi melihat follower tak bertambah banyak, hati ni berdondang lah jugak..jadi, dikesempatan ada blog orang otai buat segmen gini, join aje lah..Kalau ada rezki, arap sangat dapat tambahkan pembaca dan follower....jangan segan nak pilih saya ye, thanks...

Nama Blog: AISY NASIHA
Nama Blogger: Aisy Nasiha
Tahun Mula Berblog: 13hb Julai 2011
Jumlah follower sekarang :  baru ada 15

yang lain, kalau nak join klik sini ye

Comments

  1. Terima kasih kerana kesudian untuk join segmen saya yang tak seberapa tu. Moga bertambah follower dan dapat pembaca sendiri bagi blog.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  2. Sama-sama...terima kasih juga sebab berkunjung ke blog ini..

    ReplyDelete
  3. salam..ca dtg dr segmen HH..jgn putus asa dlm blogging keh.. =)

    http://cikduyung.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    folow kamu.. :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal ^^
    dri segmen sama..

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  5. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  6. Dtg terjah dr segmen HH.. Hepy blogging.. :)

    ReplyDelete
  7. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..
    btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...
    dh follow blog ni!
    datang lah singgah-singgah okay? :D

    ReplyDelete
  9. thanks semua...sama2 la kita kunjung mengunjung nati ye

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  11. singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Hye hye !

    Miera singgah dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miera ye .

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan daripada Kancil

    singgah dari segmen yang sama..tahniah sudah meningkat bilangan follower kamu...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts