WW : semangat nak belajar

Aksi Naim baca buku. Mama atau sesiapa yang berdekatan akan jadi mangsa..Sama ada dia tanya gambar apa itu atau dia yang bercerita, itu dan ini apa.. layanlah sehingga dia bosan. Kalau tak ada kita kena marah nanti...

Harapnya bila dah pandai baca nanti pun rajin macam ni ye nak....

Comments

  1. alahai...good boy la naim....in sha Allah anak yg bijak nanti ni...cepat membace nieh heheheeheh....

    boleh dah tu kenalkan dgn suku kate....naim budak terang hati sure cepat tangkap nanti...

    ReplyDelete
  2. waaa.. bgs.. time dia bsmngat ni la kt kna layan j.. mudahan tcurahla ilmu tu

    ReplyDelete
  3. Haha...kadang2 OKje ni malas nak layan AN.....Budak budak ni imaginasi dia kuat...mmg kreatif, dari gambar tu di buat satu cerita.... Layan ajelah awak AN... .

    ReplyDelete
  4. salam
    Sokongan yg positif itu perlu bg merangsang minda yg cerdas.

    ReplyDelete
  5. time semangat ni mama kena layan lah. Nanti dia merajuk kan susah. hehe

    ReplyDelete
  6. Bagus! Semangat ye naim. Mula2, sekadar create cerita sendiri ikut kreativiti dia pun xpe. Mesti naim sukakan buku ni

    ReplyDelete
  7. Nampak sungguh bersemangat dia mengadap buku tu

    ReplyDelete
  8. Kalau ank sendiri yg nk blajar kite kena trus bg galAkkan

    ReplyDelete
  9. Owh kalau la Naim dekat2 boleh la baca sama2 ngan JJ, minah ni suka bercerita, buka buku bear, dia citer rama2. Kalau kita tak tengok tak dengar, mengamok dia.

    ReplyDelete
  10. nanti cepat la pandai baca tu.. hehe

    ReplyDelete
  11. bagusnya. jadi anak yg rajin menbaca k :)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1