siapa pernah buat ni?




Terjumpa video comel ni masa saya bw ke blog Lukman Zakaria ni. Bergelak sakan menontonnya, sedikit sebanyak menghilangkan stress yang ada...  


Ha, mana agaknya antara ragam yang pernah korang buat?
Yang #7 tu, macam saya pernah buat je.. entry sebelum ni pun...tapi di blog ni bukan di facebook... haha, malu...

Comments

  1. Hahahaha.......... kelakar diorang ni!. Pandai pulak berlakon.

    ReplyDelete
  2. Gelak sorang2 I tengok video ni, best jugak dorang ni, lawak. Memang betul banyak jenis2 keturunan fb ni kan, I sendiri fb untuk IM ngan member sambil kutuk keturunan tegar fb hehehe.

    ReplyDelete
  3. hihi.. mcm2. kretip btl org y buat ni. btl2 tkna.. hehe

    ReplyDelete
  4. Yg nmbr tujuh tu selalu buat sy mencebik

    ReplyDelete
  5. Hehe...mcm mcm ragam FB nikan AN....memang sungguh apa yg dilakonkan....tak banyak sikit ada terkena dgn batang hidung....hehe

    ReplyDelete
  6. haha..dah tgk video ni semalam. mmg kelakar abis..kikiki

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts