Birthday celebration

Hari ni kami ke rumah kakak saya di Keramat. Tujuannya nak sambut hari jadi Naim dan Nazif kat sana. Meriah sikit kalau ramai. Ada sepupu yang boleh meriahkan nyanyian lagu hari jadi diorang ni. Terima kasih ye semua yang ada di rumah Kak Ja tadi.
Waktu tiup lilin dan nyanyi lagu tu kemain seronok Naim. Jimat mama kamu ni ye, dua orang anak kongsi sebiji kek pelangi bergambar boboiboy ni.. Dahla sekarang baru nak sambutnya, sedangkan harijadi Naim bulan 3 dan Nazif pula bulan 8. haha, lagipun diorang kecil lagi. Nanti besar barulah kita buat kek sebiji sorang ye..

Comments

  1. asalkan bersambut dan dapat tiup lilin, mesti happy budak berdua tu =)

    ReplyDelete
  2. Hepy bezday buat Naim dan Nazif....cepat cepat besar ye kamu berdua....nanti cepat dpt adik hehe...
    Betul tu AN kena cari port ramai orang kskau potong kat rumah sure tak habis kek tu kan

    ReplyDelete
  3. tul tuu dik jimat sikit
    akk skrg pun .. kalau boleh nak buat utk ketiga2 sekali arung .. insyaallah satu masa ..
    biasa kalau bday masing2 nie just beli kek ;)

    ReplyDelete
  4. cantiknye kek..
    mesti sedap :)
    senang celebrate skalikan..

    ReplyDelete
  5. Sebiji kek dikongsi berdua lagi best, semua tertumpu kat satu kek takder la kecoh mana satu nak tiup dulu. ehehehee Happy birthday boys ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts