Online shopping

Apa susah-susah nak beli shawl, boleh je beli secara online. Ha, menyambung niat saya sebelum ni, hari ni, hati terpaut pada sehelai shawl di sebuah blog.

      

Ok tak? Korang jangan kata pilihan saya ni tak lawa lak. Saya tak ada lagi coral macam ni. Kononnya saya rasa boleh nampak remaja kalau pakai corak macam ni... haha, harganya pun tak mahal. Oklah, boleh tambah koleksi shawl yang ada. Pandai tak? Masa jimat dan tak payah bersesak..tak sabar nak terima shawlnya ni.

Kat bawah ni ada iklan tau, kali pertama di blog saya ni. Saya tak ambil duit pun. Sebab kali pertama, saja tolong iklan kan. Korang jenguk-jenguklah ye. Mana tahu berkenan macam saya..Ok...


    ~< Ads > ~

sesiapa yang tercari shawl yang lain daripada lain, boleh ke blog        http://cahyadirectiondesign.blogspot.com

          

online order atau whatsappkan ke 0199398879

Comments

  1. Thank you2 bleh follow IG saya cahyadesign.. smua ader

    ReplyDelete
  2. Assalam AN acik beli baju kurung pun online.memang acik nak tulis kat blog.tapi sebab dia tak de blog cuba ada fb je..acik tak pandai nak link camana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya boleh Acik buat link dengan opsyen link biasa.. masa dlm menu entry tu.

      Delete
  3. Hihihihi... cantik shawl tu. Fesyen apa pun cantik bila kita confident. Lagi pulak pakai shawl yg Vogue, terasa lebih yakin!

    ReplyDelete
  4. dah cek dah page tu, belek2 cuci mata hehehe banyak yang menarik. I pun suka beli shawl, lagipun kat sini shawl adalah keperluan juga especially winter. tapi tak dapat la saya nak mengorder yg dari sana hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo...yelah..kos hantarnya nanti mahal dari shawl, ye tak?

      Delete
  5. cantik shawl tu... tp saya sampai skrang tak pandai pakai shwal.. tudung instant jugak jadi pilihan...
    Pandai anok murid pong cikgu... hihihi

    ReplyDelete
  6. Wah!. Cantiklah!. Yg gambo first tu lawo.

    ReplyDelete
  7. Cantik AN corak ngan kale dia..... tapi kain dia tu jenis licin ke kesat? Kalau Licin mmg tak sesuai ngan OKje, dahlah tak pandai pakai shawl hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahla.. nampak macam licin kan? Saya plan nak pakai dengan inner cotton yg mmg lembut kalau kain licin..

      Delete
  8. cantik. dh lma x shopping on9. klo start balik.. ari2 la tgoda

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1