Penin den

Bila sekali sekala nak melawa......   

tekan untuk keluarkan cc cream ni, ada dengar bunyi macam benda yang nak abis..
Pelik ni, rasanya cc cream yang dibeli di Korea ni, baru je beberapa kali saya pakai.. Memang tak suka melawa satu sebabnya. Lagi suka tepek krim pelembab sahaja...Lagipun, beberapa kali pakai ke sekolah aritu, pernah murid tegur, " teacher, awak hari ni mekap ye?" Terus saya tak pakai lagi ke sekolah.

Minggu peperiksaan ni terasa nak melawa pula. Tak pakai nanti, membazirlah beli, kan? Tapi, kalau dah bunyi macam shampoo nak abis tu, siapa punya kerja ni? Rasanya dalam rumah ni semua lelaki, kecuali saya.. Ni tak syak lagi, kerja Ahmad lerrrrr.....

Comments

  1. Ooo.. saya guna foundation face it jugak tak silap saya. Hadiah dari kawan yg g bercuti ke korea =)

    ReplyDelete
  2. STRES TAU KALAU BEDAK JATUH DAN PECAH,HUHU
    ANAK DARA SAYA SUKA BUKA LIPSTIK DAN TUTUP TANPA PUSING DULU,TERUS PATAH.UWAA

    ReplyDelete
  3. kikiki comel jek anak murid tu tegur...maknenye dioerg ni selalu peratikan cikgunye kan...lain sikit jek dah perasan heheeheheh

    lieya plak mmg kaki make up....tapi sempoi2 jek laaa...

    ReplyDelete
  4. sama la masa anak2 acik kecik dulu..lelaki semua pun abis juga bedak mak dikerjakan

    ReplyDelete
  5. kalau saya lipstick tu sekejap aje..maklumlah ada anak dara..rasanya dia lagi banyak pakai lipstick compare ngan uminya

    ReplyDelete
  6. pasti cikgunya bertambah cun bila bermake up..

    ReplyDelete
  7. Bebudak tgh kecik mmg mcm tu. Jgn dimarah Aisy, nt jd mcm kisah "budak pompuan dan lipstik" (sila google sendiri). Nauzubillah. :D

    Anyway comel la CC cream tu.



    ReplyDelete
  8. Rugi tak pakai AN.... Sayang!....
    Okje suka gak bermekap ni tp sebab tak biasa jadi kita rasa malu dan tak selesa....padahal cantik je kot org tengok pun....hehe... AN putih, sure cantik kalau ltk blusher pipi tu

    ReplyDelete
  9. hihi..sabo je la..ahmad oh ahmad..

    ReplyDelete
  10. Awak.. Nk tgk gmbr pki cc blh? Org kata pki cc lg lawa dr pki bb kan? Pelis.. Pelisss( buat muka paling comel merayu)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts