kemahiran baru



Seronok tengok perkembangan anak sehari demi sehari. Genap empat bulan pada 7hb aritu saya lihat Nazif tunjuk skil meniarap.  Menjelang minggu ni dah semakin terror Nazif ni meniarap. Tak boleh diletak kat bawah,  asyik nak terbalik badannya je. Nampaknya kena letakkan dia ni kat toto ajelah, tilamnya tak sesuai dah. Kata atuk, tilam boleh simpan untuk adik lak..hehe, bila lah tu...
Published with Blogger-droid v2.0.9

Comments

  1. hihihi...dah cakap pasal adik?

    cepat betul nak meniarap kan? seronok mcm ni. abadikan banyak2 dalam blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, nazif ni kecil lagi...tak sesuai lagi ada adik rasanya..
      Naim dulu lewat sikit meniarap, dlm 5 bulan juga..mmg cepat nazif ni.

      Delete
  2. bila dah dapat meniarap, kejap lagi merangkak lepas tu berjalan... mmg sernok tgk kemahiran anak satu per satu :)

    ReplyDelete
  3. Ada dh entry marah tu. Hahaha... ingatkan nk autopublish utk esok. Tersilap. Hihi

    ReplyDelete
  4. memang seronok perkembangan anak2 ni kan..
    adrien sekarang baru nak bertatih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah..tak lama lagi adrien boleh lawan lari dgn abang adam lah ye..

      Delete
  5. comel sgt..bolatnya pipi dia :)

    ReplyDelete
  6. gerammmm..nak cubit pipi bolehh? hehe

    ReplyDelete
  7. kakkk, comel sangat22 dia ni. bestnyaaaa ada baby ;)))

    ReplyDelete
  8. Time ni la paling best nak digomol..
    comelnyaa!!

    ReplyDelete
  9. alahh comelnyaaa
    akak winduuu kan bb huhuhu

    ReplyDelete
  10. eiiii..comel...dekat nih dah lama kena picit pipi

    ReplyDelete
  11. hehee..
    moga2 cepat tumbesarannya :D

    ReplyDelete
  12. comelnya naka Aisy..tak sedarkan Aisy masa berlalu pantas..nanti esok lusa dah empat kaki

    ReplyDelete
  13. wah dah pandai meniarap... :-)

    comelnya.. tembam.. :-)

    *saya xpasti nak agak rempah kurma tu byk mana... saya selalu masak, main letak je, agak2 sendiri.. emmm maybe 1 sudu setengah or 2 sudu besar kot.. mcm kita masak kurma ayam tu lah lbh krang.. hihii.. :-)

    ReplyDelete
  14. dia nak neyrap la tu. memang kena letak toto. kang kepala tu terhantuk ke lantai. akak pun buat mcm tu jugak .

    ReplyDelete
  15. Memang happy tengok bila anak membesar depan mata nak menunjukkan peningkatan ;D

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1