Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

Di saat-saat akhir sempat saya join bloglist cik laili ni.. Bukan apa tertarik dengan bloglist cik laili ni, saya memang penah rujuk blog cik laili untuk hal-hal berkaitan kerja.. bila gaji, tarikh cuti dan hal-hal penjawatan memang banyak dalam blog ni..

Nak memenuhi syarat dia, kena cerita sikit tentang blog sendiri... Tajuk blog pun ilham hati, memang sesuailah dengan saya yang menulis ikut mood ni.. sekejab mood rajin,akan ada update, kalau mood tak rajin  memang berlumutlah jadinya.. Korang yang baca tentu perasan, blog saya mengisahkan kehidupan saya seharian. Saya tuliskan pengalaman dengan anak-anak, persekitaran dan juga hal kerja.. Saya dah seronok sesangat kalau sesuatu entry yang saya tulis ada 10 orang bagi komen.. kalau dapat sikit daripada tu pun, seronok juga...hihi...




Comments

  1. sama lah seronok kalau org komen sebab ada komunikasi 2hala :)

    psst saya pakai 2minggu turun la 1 inchi di perut n peha:) alhamdulillah sebab bukan turun mendadak takut gak kalu yg cepat nie.. lagipun kita mesti makan hehehe..
    saya amik bau epal.. bau bunga ada jugak..

    ReplyDelete
  2. Hihi... 10 komen? 3-4 komen pun MA seronok... mcm mana la rasa dpt 10 komen...

    ReplyDelete
  3. blog wak pon X fofuler jugakkk..,, ahHKKs

    ReplyDelete
  4. tapi, rasanya banyak juga baca sini kan.
    ter motivate MA tau.... hihihii... mula2, 3-4, pastu lama2... nak la 2 angka, 3 angka :)

    ReplyDelete
  5. Insya Allah akak cuba balas "jejak kasih" teman2 yang sudi bertandang, moga persahabatan di alam maya kekal berpanjangan.

    Good Luck..

    ReplyDelete
  6. haaa..masuk saya komen ni dah 9 tau kak..hehehe

    sayaa sebenarnya lagi suka blog2 yg macam ni..cerita tentang kisah and pengalaman sendiri..sebab tak semua org akan ada pengalaman yg sama and tak semua org ada viewpoint yg sama..

    better kot berbanding blog berita ke, informasi ke, which is kita boleh baca and dapat kat mana2..:D

    ReplyDelete
  7. eh ada approval rupanya..means saya bukan yg ke-9 la..:D

    ReplyDelete
  8. YEs..dh dapat 10komen... Haha..
    Terima kasih kepada semua yang baca dan rajin komen di entry yang saya buat.... Hobi suka suka ni mmg menghiburkan saya...

    ReplyDelete
  9. gud luck tau dik !
    akak yg ke 12 erkk ;))

    ReplyDelete
  10. Hahaha... suka dpt byk komen ye?. Sememangnya satu hobi yg menghiburkan dunia blogging nih. Time2 sakit, time2 tensen.. kalau ada teman2 blogger yg singgah and komen.. mmg release segala tensen.

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen Aisy..
    samala kita Aisy..rasa seronok kalau ada orang komen..tak la macam bercakap seorang2 dlm blog hehe

    ReplyDelete
  12. terima kasih kerana sudi join.

    semoga blog ini akan terus maju jaya di masa akan datang.

    ReplyDelete
  13. hello Sis, i enjoyed reading somebody's blog is because what is said comes from the heart and also from experience plus i love what they give to the blogging community. it's not just about them, it's the whole true life stories. :) i hope you continue to blog as your followers are loving it!

    P.s hehehe, agak2nya Arisha pengomen yang ke berapa ya? ;)

    ReplyDelete
  14. sy sk bc blog yg berkenaan diri sendiri.. tu yg kalau dulu, saya blh komen entry start dr last yg sy baca... tp skrg ni.... sungguh sadis.. nak bls jejak pun, sehari 2 3 blog je... dh xmampu nak bls semua jejak... :(

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1