kelebihan rumah dekat plaza tol

Kali ni saya update blog dari dalam kereta di luar rumah. Bukan saja suka-suka tapi sebab tak dapat masuk ke rumah.

Mulanya tadi rasa susah hati juga. Nak tunggu suami balik, rasa macam mungkin dia akan ambil masa juga untuk terus sampai ke rumah. Tambahan lagi dengan sakit perut dan fikirkan untuk solat zohor, saya pergi ke tempat rehat di Plaza Tol BSP ni. Maklumlah memang rumah saya dekat je dengan plaza tol ni, syukurlah, sempat nak ke tandas dan solat zohor sementara tunggu suami balik.

Alhamdulillah ni dah selamat masuk ke dalam rumah..

Comments

  1. memang bnyk kebaikan la cmtu..hihi

    ReplyDelete
  2. wah ..best nya...lg kan kalau umah x ada air kan...leh g mandi sana kan..kan ..hehe..lawak je tau ..jgn marah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..betul juga tu.. lain kali boleh la kot2 darurat sangat..

      Delete
  3. ok gak camtu kan... berguna saat penting..

    ReplyDelete
  4. wah.. hehe boleh buat rumah kedua :D

    ReplyDelete
  5. Haaa betul.bab tandas dan surau mmg terbaik klu ada tol

    ReplyDelete
  6. lorhh dekat je dik yee

    haaaaaaaaaaaah ada untungnyee kan ;)

    ReplyDelete
  7. bagus juga mcm tu kan..xde la menggelabah nk cari toilet mcm akak dlm bas dulu.hehe

    ReplyDelete
  8. erkk..jauh jugak rumah saya drpd plaza tol..kalau tak aritu boleh mandi kat sana..:P

    ReplyDelete
  9. Senang jugak ye rumah dkat tol.jemput singgah blog anis.follow u

    ReplyDelete
  10. Nadib baik kan. Salam kenal. Jom singgah blog saya ye

    ReplyDelete
  11. mmg untung la mcm tu kan.nasib baik sempat :)

    ReplyDelete
  12. mana kuncinya? lupa bawa eh?

    nasib baik boleh tumpang tandas & surau. memula ingat, senang nak bayar tol. huhuhu

    ReplyDelete
  13. best juga rumah dekat plaza tol ye..

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1