Pencuri tak berapa bijak

Penyamun terlepas raket Chong Wei
PUCHONG - Jaguh badminton dunia, Datuk Lee Chong Wei kerugian hampir RM30,000 apabila syarikat pembinaan miliknya di Bandar Puteri di sini dipecah masuk sekumpulan penyamun semalam.
 
Bagaimanapun Pengarah Urusan syarikat berkenaan yang juga abang Chong Wei, Lee Chong Hoon, 38, berkata, adiknya tetap lega apabila raket yang digunakannya ketika menjuarai Kejohanan Seluruh England pada 30 Januari tahun lalu tidak dilarikan.
Raket tersebut telah dibida oleh seorang individu dengan harga RM74,000. Hasil bidaan itu akan didermakan kepada mangsa tsunami di Jepun. - sumber: kosmo

Comments

  1. Muka abg kepada LCW sejibik kan, dah macam kembar je :)

    Apapun mujur raket yang dibida tu tak dicuri kan..

    ReplyDelete
  2. wah..taktau pula akak lcw ni ada sykt pembinaan,ntah2 jab.akak ada cover company dia dalam survey kitorg nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waw...sy minat dia ni..bolehla nk mitak akak mtkkan autograf dia klau pegi company dia, kan?

      Delete
  3. baru ia tau pencuri atu..memang x bijak pun

    ReplyDelete
  4. hahha... dia xtau itu lcw punya. xtau rumah sapa kot. hahah

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts