Wajah baru Mamanaimnazif

Terima kasih banyak kepada Najiah, blog saya ni dah berwajah baru.. Cantikkan korang? Lebih daripada jangkaan saya ni. Saya bagitahu nak buat blog ni jadi lebih kemas dan ceria, dapat macam ni, seronok bedo'ohh le saya.. Semoga murah rezeki Najiah ni, kreatif orangnya. Kalau sesiapa yang nak mendapatkan khidmat edit blog boleh berkunjung ke blog Najiah ye..

Terharu saya semalam, tengah Najiah ni buat kerja UmiAlya buat entry pasal blog saya ni tak boleh masuk.. Tambah lagi dengan Okje yang bagi mesej melalui G+, tanya khabar kenapa apa jadi.. korang memang sahabat yang baik la.. terasa seronok sangat ada kawan baik macam ni...terbaiklah korang.

Saya ni agaknya dah takdir jadi cikgu BM, kerja-kerja IT makin tak reti sekarang.. Yang mudah untuk untuk kerja sekolah je bolehlah..

Sambil ni saya nak ceritakan tentang Naim. Makin petah anak sulung saya ni bercakap.  Beberapa hari lepas saya telefon ayah saya di kampung. Pada mulanya ayah tak berapa cam suara, jadi ayah tanyalah siapa ni. Saya pun jawab lah, " mama Naim ni". Naim yang duduk main basikal di ruang tamu tu terus cakap, " Mama Naim Nazif lah".. Kemudian dia sambung merempit dengan basikalnya. Saya yang terkedu kat situ. Ai, anak saya ni, tahu dia apa sebenar yang berlaku ye...Nampaknya nak kena labelkan diri saya MAMA NAIM NAZIF... mama memang sayang kedua-dua anak mama yang comel ni.

Comments

  1. Ooooooooooooooooooo patut le privatekan blog, ingatkan xmo kawan ngan kita daa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa....bukan tak nak kawan.. masa pagi semalam tu mulanya saya lupa ada upah edit blog.. lepas akak bt entry baru saya perasan lepas najiah ni bg msj.. haaa... terima kasih kak..... luv u...terbaiklah akak ni..

      Delete
  2. good boy la.. :)

    mmg cantik kak.. terus bertukar wajah n warna :)

    ReplyDelete
  3. Cantik! Saya pun tgh intai2 utk tempah header. Bleh dipertimbangkan. Mmg cantik sgt!

    ReplyDelete
  4. cutenya dia..dah pandai bercakap ye..

    ReplyDelete
  5. Yesss!! ahaha.. dah boleh masuk kalau tak macam dah tak nak kawan kakak je blog Aisy ni..
    Anak-anak sekarang makin cerdik Aisy, silap sikit cepat aje dia sedar..

    ReplyDelete
  6. Budak2 memang cepat belajar tanpa kita sedar..

    Okla tu Mama Naim Nazif :)

    ReplyDelete
  7. ingat salah masuk dah tasi..lawa laa rumah baru ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa...jemput masuk...baru renovate tuannya sama..

      Delete
  8. cantik..nampak ceria dan sgt comel..

    ReplyDelete
  9. Hensemnya anak bujang sulung cikgu tu!!!!

    ReplyDelete
  10. Hoho itu la semangat I tekan nak tengok daging bakar tetiba tak boleh, so terfikir special resepi kot tak nak share ni :p:p

    Amboi Naim Nazif nak conquer mama sorang2 yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa...ramai yg perasan ye...terharu betul saya... sayang u all too....

      Delete
  11. Cantikkkkkkkkk......okje suka warna hijau dan pink dia.....macam blog mak hehe...
    Terharunya dapat penghargaan macam tu.....Tq AN....
    Dah atenya cikgu BM....Naim dan Nazif surelah pandai bermadah pujangga hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haii okje...memang untung saya ada kawan macam okje...

      Haa... terima kasih suka wajah baru sini..

      Delete
  12. Cantiklah Aisy... terkejut saya masa mula² masuk tadi... ni yg jelous ni... hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1