Kedekutnya mama

Haa.. Naim sekali makan ais krim ni empat! Jadi dah habisla, tak dapat orang lain makan sama. Semalam, dan hari ni, dia je yang makan ais krim buatan sendiri ni.

Salah mama kamulah ni. Jimat sangat, masa masuk Daiso, teringat projek MiaMija buat ais krim, saya pun ambil bekas ais krim ni juga, ambil satu je! Ada ke patut! Haha...

Naim tak habisla puji. " Sedapnya ais krim mama buat ni. Pandai mama. Terima kasih".

Comments

  1. suka sgt ye dpt makan aiskrim mama buat..

    ReplyDelete
  2. jgn smpai demam nanti ye..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa..kecil2 je ais krim ni.. mmg tak puas kalau makan satu je...lagi2 naim ni memang peminat tegar mana2 ais krim

      Delete
  3. aloh...cik azue x menyempat tul akhir2 ni nak main2 kat dapur...mcm beh jer tgk dia mkn eskrim kans..

    ReplyDelete
  4. naim, kongsi la dgn acik sket..terliur la pulak tengok eskrem naim tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa.. tryka mitak kalau dia nak bagi...

      Delete
  5. I punya acuan aiskrim ni entah ke mana tah skrg. Baca entry ni baru teringat. Ada 4 bijik je I beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa..samalah kita beli satu set je... bagi sinilah sam kalau tak nak pakai...naim ni 4 tu tak cukup

      Delete
  6. Heheew pandai anak puji mamanya... kembang kuncup la mamanya..

    ReplyDelete
  7. mama buat memang sedap tu hehe

    ReplyDelete
  8. tu le lieya pun mase beli satu jek...terus pi daiso tambah lagi mould tu heheehehehe....lieya dah buat sekerim cadbury hot chocolate, eskrim bandung, eskrim jagung, eskrim oreo.....sonok plak tgk anak2 suke kan...

    naim pun sampai 4 die bedal sorang....mmg suke la tu heheheehe.....

    ReplyDelete
  9. aiskirm buat sendiri terjamin kandungannya... rajin mama buat home made utk Naim...
    kat sini musim summer aje la layan aiskrim, skrang dah mula sejuk, so kena pantang aiskrim dulu :)

    ReplyDelete
  10. buat aiskrim sendiri lg elok kan ;)

    ReplyDelete
  11. buat sendiri lagi elok kan ;)

    ReplyDelete
  12. pandainya buat.. dulu pandai buat aiskrim plastik tu. hehe :)

    ReplyDelete
  13. Scroll down gak ...kotnya ada resepi aiskrim ....manalah tahu ada entri yg okje tertinggal hehe...
    Lepas ni nampaknya bisnes makcik kantin merudum le hehe

    ReplyDelete
  14. amboiii..kemain suka dia makan eskrem..hehehe...xpe..lenkali beli lagi 2 set...boleh buat banyak2 lagi :)

    ReplyDelete
  15. HAhahaha pandai nya Naim puji mama, yer la kaau dah habis kat dia sorang, harus la sedap sangat2 tu.

    ReplyDelete
  16. amboi puji mama ada makna tu..nak suh mama buat selalu la tu.pandai tau naim ni..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1