Hari Graduasi

Sekolah sekarang ni dah jadi trend, mesti ada buat majlis graduasi untuk pelajar tingkatan 5. Ai, budak-budak pun tak kisah nak bayar RM 150 untuk majlis ni. Buat di hotellah katakan.

Majlis dah gilang gemilang ni..buat hari Sabtu pula tu, korang kenalah belajar baik-baik dan pastikan dapat keputusan SPM yang baik ye...



Comments

  1. moga mereka berjaya dapat result yg cemerlang...
    Ha ah, mcm trend skrang ni sekolah ada majlis graduasi... sblm ni, mrsm jer kalau tak silap

    ReplyDelete
  2. Wahhh gempak dorang grad sekolah. Time kita dulu makan2 dalam kelas jer, itu pun kumpul tak sampai rm10 sorang hehehehe. Apa pun tahniah kepada mereka habis sekolah. Still a wayyyy long journey ahead.

    ReplyDelete
  3. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. sekolah kami belum buat majlis graduasi lagi. mungkin bulan November nanti..

    ReplyDelete
  5. Betullah AN semakin menjadi jadi majlis nikan....tp macam best gitukan...ala ala real punya graduation....Tudung To' Ti ke tu? Anggun mak....hehe
    Tak pakai shawl?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa...okje ni pandai tul.. nak pakai shawl macam mana kalau bangunnya lewat...berkalut nazif nak menyusu lagi... akhirnya pilih je yang mana tak perlu gosok... haaha... tu tudung to ki ke namanya? Saya tak tahula..hentam je.. beli waktu jalan2...

      Delete
    2. Nape tak naikkan lapisan yg mcm selendang tu.... barulah bertambah anggun!

      Delete
  6. Amboii grandnyaa!!.
    Budak2 skrg takde masalah kewangan mcm zmn2 dulu,
    setakat RM150 tentu bukan satu masalah besar.. lagi pun..
    lepas ni dah susah nak jumpa lg, reunion pun belum tentu
    dpt kumpulkan semua, apatah lg bila ada yg dah kawin.

    ReplyDelete
  7. bestnya skolah zaman skrg ada buat graduasi.. dulu lepas spm xada pula

    ReplyDelete
  8. wah2 gempak budak2 zaman skarang. siap buat kat hotel.kalau zaman nik sekolah dulu buat kat dewan jea. tu pun utk budak2 ting 6
    tak merasa la nik, sebab tak pernah masuk ting 6..huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1