Hari misteri

Entry kali ni khas kerana nak ucapkan "Selamat Hari Lahir" kepada suami saya, Papa N. Dah 33 tahun awak En Azwan, semoga sentiasa sihat, dimurahkan rezki, dikuatkan iman, ditambah ilmu pengetahuan dan kepimpinan serta tambah sayang kepada kami semua... 

Susah senang sepanjang perkahwinan kita ni, semoga dijadikan pengajaran dan teladan buat kita untuk menempuhi hari yang akan datang. Sebagai mana kita hari ini semoga hari-hari akan datang juga bakal jadi hari yang 
menggembirakan untuk ahli keluarga kecil kita ini. 
Sepanjang minggu papa asyik bagitahu Naim dan Nazif pasal hari misteri, 6hb ni. Eleh, saja nak ingatkan mama kamulah tu. Tang dia nak kecoh, masa birthday saya tak ada apa pun. Haa..sebabnya tarikh lahir saya tahun ni sama dengan tarikh arwah Opah meninggal. Jadi, papa dimaafkanlah..Kehilangan tu pasti menyedihkan.,,

Gigih saya beli kambing dan masak pula nasi mandy dengan rempah mandy semalam. Terima kasih kepada Saliha kerana bagitahu pasal rempah ni..

Comments

  1. menggiurkan sungguh kambing tu

    ReplyDelete
  2. Fuyoo hebatnya mama kamu nih..happy bufday Mr papa N..may allah bless you with iman and wealth

    ReplyDelete
  3. ucapan selamat Hari Lahir untuk suami AN..semoga panjang umur..murah rezeki..dan bahagai selamanya disamping keluarga

    ReplyDelete
  4. wah..untungnya en azwan dpt isteri pandai masak celebrate tuk hari jadi...xyah mkn kat luar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa...mestilah untung..puji diri sdiri

      Delete
  5. wah celebrate dengan nasi kambing mandy la..kelas besday papa.hehe..

    selamat hari lahir buat en suami aisy...

    ReplyDelete
  6. sedap menu nye ar
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni ye

    ReplyDelete
  7. semoga bertambah kasih sayang antara kamu..:)

    ReplyDelete
  8. wah..selamat ulang tahun tuk en.suaminya tu. Semoga kebahgiaan akan sentiasa berkekalan

    ReplyDelete
  9. Dah nampak dah muka Papa N mcm ne. Heheheh...happy bday utk hubby cikgu. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan kekal hepi dgn family tercinta.

    Sdp tgk nasi cikgu tu. Berkenan lak sy. Hehehehe....

    ReplyDelete
  10. mmg gigih la akak..
    selamat ulang tahun Papa N ye..semoga bahagia bersama family tercinta

    ReplyDelete
  11. ehhh kambing mandi kambing, mesti lagi sedap terangkat2 la kalau gini rupanya. Happy Birthday papa Naim Nazif :D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..
      Mugo masak utk bday man yg suka makan kam, jadi saya pun belilah kam... harga promotion..jimat...

      Delete
  12. Hepy bezday buat Papa N.....moga hidup awak diberkati bersama isteri tercinta dan anak anak ......untung awak Papa N....dapat isteri yg pandai masak nasi Mandy! Hehe....
    Nampak panjang je basmathi tu ....brand apa tu AN?.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. rempah ni sekali dengan beras ni.. entah apa nama brand berasnya... asa cara2 kat situ, saya ikut je.. haa.. pandai skip, bukan pandai masak sangat pun.. lagi satu, pandai nak jimat duit sdiri.. haaa.. kalau belanja kat saba atau kedai lain mesti kosnya lebih.. haa.. bijak kan?

      Delete
  13. happy belated birth buat hubby..
    moga beliau trs diberikan kesihatan y baik dlm mcari rezeki buat keluarga. amin

    ReplyDelete
  14. Selamat hari lahir utk suami awak, moga dia sht selalu dan murah rezeki

    ReplyDelete
  15. Wahhh sedapnyaaaa :D

    appy besday to him :D

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts