WW : Nikmat bagi golongan marhein

Tadi saya tengok di IG Neelofa, ada gambar Neelofa berfoto shoot di sebuah penthouse mewah di Phuket. Salah satu tu gambar Lofa duduk kat satu katil yang ada caption ' and the bed itself cost 200 000€ , no kidding'.

Ai, orang kaya, kalau duit dah banyak sangat tak tahu nak buat apa, kan? Kalau orang tak berapa ada macam saya ni, makan tengah hari kat Bandar Baru Bangi satu keluarga RM 37 dan lepas tu berebut menjamu pisang goreng cheese semasa dalam perjalanan balik tadi pun dah cukup nikmat. 


Makan kat mana tadi? Jawapannya tempat kegemaran kami, D'Limau Nipis...

Comments

  1. I pernah tengok kat tv dorang tunjuk proses buat tilam untuk Queen... hohoho semua homemade, harga toksah cakap la kan. So I was like... eh nenek kami dulu pun buat tilam sendiri jugak, all handmade hahahaha penuh kasih ok.

    ReplyDelete
  2. Celah gg dia je..
    Org cam kita ni..lain-lain.
    X rsa lg chese pisng goreng.uhu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah
    org kaya djniani ana yg punyalah
    mkn pisang goreng cheese pun nikmat yg sgt besarkn...
    knor pun sama mkn roti cicah kari pun dh ok... klau kya buka restoranlh kut... hrhe

    ReplyDelete
  4. Datang sini pagi2 dah dijamu dgn pisang cheese ni... Nasib baik dah sarapan kenyang2....
    wow, mewah nya hidup golongan mereka... Kalau kita, nak dekat dgn tilam RM sejuta tu pun takut... Baik intai dari jauh jer.... huhuhu

    ReplyDelete
  5. kan..
    sedap tu..tp x pernah makan lagi..

    ReplyDelete
  6. hmm..sedapnya nampak..xpernah makan nih..huhu

    ReplyDelete
  7. sedap pisang cheese!

    duit dah terlebih banyak! Tak tau nak buat apa. kalau saya ada duit banyak, rasanya tau je apa nak buat. hihihi. seronok je kalau nak berangan-angan!

    ReplyDelete
  8. skrg ni trend org dok brebut mkn pisang greng cenggitu..akak xpenah rasa lg

    ReplyDelete
  9. AN...okje dah tau dah kat mana Dlimau Nipis tu....teringin pulak nak pekena lepas ni rasanya...
    Yelahkan....nikmat org kaya dengan nikmat orang yg tak berapa nak kaya macam kita ni mmg mcm langit dengan bumikan..... Ohhhh terliur pulak tengok pisang cheese tu ...Nak cari jugaklah kat Bangi hihi

    ReplyDelete
  10. Jangan nak disamakan tahap orang kaya macam tu dengan kita, insan marhaen ni, AN. Mahu terbayang-bayang je betapa bestnya jadi orang kaya. Cukuplah apa yang ada, asal tak kebulur. Hihihi... Amboi, sedap pulak tengok pisang goreng cheese ni. D' Limau Nipis kat BBB ni tak pernah sampailah, AN. Harus rasa nak terjah juga ni. Ya ke RM37 je? Macam tak percaya pulak rasanya!

    ReplyDelete
  11. sedap goreng pisang cheese tu...

    bagi golongan marhaein yg mcm akak ni,memang tak mapu la..huhuhu

    ReplyDelete
  12. sedap nyer!!!
    ari raya aji ari tu buat kat umah mak.
    makan sepuas hati!!!

    ReplyDelete
  13. sedapnya.. tak pernah jumpa lg menu mcm ni

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts