Hebat
Rehat sekejap daripada sesi kursus untuk pagi ni. Rasanya daripada 3 slot, penceramah pagi ni memang hebat. Bukan rasa lagi, memang hebat orangnya. Beliau boleh bercakap non stop bermula dari pukul 8.30 pagi tadi. Cara penyampaiannya pula cukup berkesan dan menarik. Memang tak jemulah dalam slot hari ni.
Kat mana beliau dapat tenaga macam tu agaknya? Pastinya ilmu penuh di dada. Insya Allah, pasti penuh keberkatan bagi sesi hebat macam ni.
Katanya cepat habis, cepat balik.. bagus.. tak sabar nak balik dan makan mangga asam boi..akhirnya.. jangan jeles
knor bru buat mlm tadi... org kta sdp sgt, maka kita pun buatlh... tapi resepi tk adalh ikut org punya.. kita ikut sndiri2 punya.. memandai2lah katanya... dh rasa tdi... oklh juga.. nti kta angkat bkul plk kang... hihi
ReplyDeletekecur air liur menengoknye...haishh akak pun buat jugak pagi tadi hehehe
ReplyDeletesedap ke benda ni?
ReplyDeletesaya tak berani nak mencuba
sebab apa sahaja benda yang terasa masam
saya rasa ngilu =)
Sedap.. masam, manis, pedas sikit dan masin sikit..semua ada
Deletenon stop bercakap? amboiiiii!!! kalau saya, bercakap sejam dah letih ;p
ReplyDeletesedap nampak mangga asam boi tu!
Memang petah sangat orangnya. Membuatkan orang lain terpaku...xada yg nk main hp atau buat kerja lain.. mmg tgk dia ne
Deleteishhh... merata org cerita ni. nak cari pelam jugak la. makan ngan adam nesti sedap!
DeleteJeruk fenomena tu. Tak pnh rasa lagi tapi sy bab masam ni mmg kureng. Mcm mana pun, nak try gak. Huhuhuhu! Macam mana tu?
ReplyDeletesedapnya kan AN
ReplyDeleteakak pun dah try buat :)
haha..sinar molek napok..
ReplyDeleteSana sini orang update mangga asam bou ni...terasa terlio pulak bunda.....
ReplyDeleteNtah bila lah nak g beli mangga ngan asam boi...nak buat jugak..
aduhai bikin terliur KA sudah !... sedap tu & slmt berkursus yer
ReplyDeletememagn hebat la boleh bercakap nonstop lagu tu, kalau saya mesti dah pitam.
ReplyDeleteMemang terserlah kehebatannya ...orang Kelantan juga tu.. tumpang glamer bila hebat
DeleteMenjejes ayaq liuq memalam ni......
ReplyDeleteDah buat jugak ? Hihi.... Tak lama lagi Naim ngan Nazif dapat adiklah ni ...
Oik. Mana ada.. nehi nehi.. belum
DeleteOh gi kursus rupanya....nak naik pangkat yeh..
ReplyDeleteHaha.. mana ada naik pangkat pun. Hujung2 tahun mcm ni mmg ramai cikgu dihantar berkursus, sb PPD nak habiskan duit peruntukan..
DeleteFenomena asam boi mangga skrg ni , tapi saya tak buat pun hihi
ReplyDeleteSepanjang dalam dewan tu Aisy dok ingat asam boi mangga tak sudah ye:)
ReplyDeleteJadi cikgu sekarang ni bukan mudah Aisy. Sentiasa kena lebih advance dari anak murid.
Oh, sibuk berkursus pulak rupanya... Padanlah tenggelam timbul kat blog saya. Hahaha.... Kalau penceramah hebat, kita pun takdalah buat tahi mata mahupun merembes air liur. Saya kalau dengar ceramah apa-apa, memang nak penceramah hebat je. Ilmu pun laju je mengalir dalam diri. Kalau tidak, mahu keluar balik segala ilmu yang ada!
ReplyDeleteLa, kat sini pun ada mangga asam boi. Sungguhlah tak tahan....
Hehehe.... amboiii... dia dah buat dulu rupanya. Puas ati kan bila apa yg dikecurkan tercapai.
ReplyDeleteaduiiii....dah kecur air liur ni AN...huhu
ReplyDeleteTrend dah kebetulan mmg musim mangga kan..
ReplyDeleteErr mmg dorang pki mangga masak ke AN? Td nmpk kat petron mahal gak bekas kecik smpi rm6.50. X logik langsung.. Hehehe
Mlm td LM buat jeruk kedondong.
hahaa.. dh makin fames jeruk ni tp tak buat pula di rumah
ReplyDeletefenomena skarang...
ReplyDeleteada rsa y kawan buat..