Trick Eye Museum

Destinasi lawatan terakhir kami hari ni sebagai hari terakhir sebelum balik ialah ke Trick Eye Museum. Yang kali ni cadangan saya. Tak ramai yang berminat pergi. Kami berempat aje yang naik subway, turun di hentian Hongik University dan berjalan kaki sikit untuk sampai ke muzium 3D ni. 


 Bayaran masuk ialah 13000 won. Seronok masuk ke muzium ni. Gambarnya menghiburkan hati. Jom tengok sikit ye.. Lukisan dia nampak betul, kan? Maklumlah kali pertama saya jumpa muzium macam ni, memang penuh jakun menengok lukisan yang ada.















 Gambar atas dan bawah ni ialah gambar kegemaran saya. Nampak mencemaskan betul, kan?


 Nilah gaya Mak Su balik dari Namdaemon Market... Memang dah nak sama.... haha

 Rompak peti besi bank....
 Eh, gambar gila glamer ni pun saya suka jugalah..... Merasa berjalan atas karpet merah?

                                                  Dua mamat perasan bergaya retro.


                            Skodeng minah mat salleh pulak Uncle Intan Payung ni datang ke Korea.
                                                      Macam lah Obama kenal dia tu, kan?
                                                   Happy sampai terangkat kaki.


Cikgu Rok bergaya ala-ala bercinta dalam drama hindustan...ceh ceh nampak kat Pak Su kang........

Comments

  1. Puas hati u ke sana, penuh aktiviti visits interesting places. Cikgu Rok ni la yang berkenan kat u sangat2 dulu ni kan.

    ReplyDelete
  2. gambar dah nampak cemas, tapi pelakon boleh gelak2 lagi... sweet jer tgk :)
    yg gambar kena letak dalam kotak oleh witch tu pun comey jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Nampaknya pelakon2 ni boleh jadi komedian,tak jadi watak cemas... Gelak je kami sepanjang bergambar tu..

      Delete
  3. Seronoknya dpt g Korea ;) pandai posing tu

    ReplyDelete
  4. sakan aisy berpossing ye... anak² tak ikut sekali ke?

    ReplyDelete
  5. cantik! rugi la kalo tempat menarik macam ni tak pergi. bila lagi kan!

    ReplyDelete
  6. Menarik Aisy. Tempat kita pun ada kan... tapi kakak pun belum pernah pergi lagi.
    Kalau anak-anak mesti suka.

    Kakak gelihati tengok hisap rokok tu macam betul-betul sampai pipi pun kempung hihi... aksi kena pandai jadi macam real:)

    ReplyDelete
  7. AN...Okje ni pun dah jakun nengoknya haha... kat KL pun ada tau, pernah tgk dalam blog zaza...dia dah pergi!

    ReplyDelete
  8. salam aisy...akak suka tgk gambar2 nih,mcm real pulak

    ReplyDelete
  9. Salam ain..sakan ain posing ya...hehe...

    ReplyDelete
  10. ala bestnyer jakun gak akak tengoknyerni.. ingatkan tadi yang kat I-citytu.. rupanya jauh weh..

    ReplyDelete
  11. seronoknya..

    macam real la Aisy..teringin ke sana..

    ReplyDelete
  12. cikgu rok yang berkenan nak jadikan AN sbg anak sedara kan.. hihi
    bestnya bila dpt bercuti bersama.
    pelik tgk pic u yg ada kpala saja tu msuk ikut mana?

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1