Siapa nak oleh-oleh dari Korea?

Sebelum Nealopah tanya hari tu, saya sebenarnya ada terfikir nak beli sesuatu untuk rakan blogger, alang-alang kali pertama sampai di Korea. Tapi, kalau nak bagi untuk semua, tak mampu lak pulak.. Jadi, nak adil, sebab semua rakan pun saya hargai, jadi saya adakan satu giveaway .

Senang je, kalau korang follower blog ini, kalau korang berminat nak oleh oleh dari Korea, sila tinggalkan nama dan url blog korang di ruangan komen di bawah ni.

cepat tau, saya akan pilih pemenang pada 12-06-2013, jam 11.30 malam.. Ok, hadiah taklah hebat, tapi ikhlas daripada saya tau...

Comments

  1. Nak!

    http://my-adam.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah ada GA rupanya...Kancil pun ndak ikutlah...

    http://kancil8349.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. yeaaaa..ole ole dari korea,.... nak jga boleh ?
    izan mama mia, http://miaduniaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Nak nak..http://temanhatimu.blogspot.com :))

    ReplyDelete
  5. Org tua kata.. "tak elok menolak rezeki"... kan Aisy?.
    Nak juga... jika mmg dah ditakdirkan rezeki I... ;)

    http://sam-puansyurga.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. uishh mustilah nakkkkkkkkkkkkk ;)

    http ://iedaimmi.com

    ReplyDelete
  7. Nak nak nak.. hehehe gedik jugak.

    Its ok la dear, I pass this one ;)

    ReplyDelete
  8. Nak jugak. Try jelah eh?

    http://mommyfara.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. akak nak try jugak la...

    http://mamaaryan.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. nak laa..kot2 ada rezei mila kn kak? hehe

    http://k3hidupanlif3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hehehe mestilah nak... tak dpt g korea dpat ole2 pun jadi le hehehe... tu pun kalau ada luck le.. ^_~

    http://qasehkuqalesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Nakkkkkk, kena byr pun takpe.
    Lydiamiza.com

    ReplyDelete
  13. nak jugak.... boleh tak?
    xpe la, kasi chance kat orang lain dulu... good luck to all :)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts