Wajah Kesayangan Hamba

 

Wajah-wajah kesayangan yang ditinggalkan untuk tiga hari dua malam. Awal pagi lagi Papa N dah bawa kedua-dua putera ni ke taska untuk bagi peluang mamanya mengemas sebelum pergi ke perkhemahan. Muka tak mandi yang bakal dirindui.. 

Anak anak rileks je, agaknya diorang anggap macam hari biasa, petang nanti boleh jumpa mama lagi. Naim tadi siap ajak mama pergi mandi.. Ai, tak sempatlah sayang.. Comel pulak senyum je masa lambai kat dia tadi... Jumpa lagi petang Ahad ye .....Jaga diri....

Comments

  1. semoga papa dpt jaga anak2 kesayangan adik dgn baik kan .. ;)

    ReplyDelete
  2. Ouh, nak g camping eh??? Heheheheh! Cian hero2 ni. Heheheheh...

    ReplyDelete
  3. Alah sedihnya..sob sob..harap2 semua lancar.

    ReplyDelete
  4. Wajah mamanya mana? Ehehe, klu jmp sure x kenal awak

    ReplyDelete
  5. Mesti sayu jer kan, takfer, tak lama dah Ahad nyer (even it feels like years for u).

    ReplyDelete
  6. Hihihihi.... kesian anak2. Diorang x terasa lagi... nnti malam nak tido, haaaa... time tu la terasa

    ReplyDelete
  7. Selamat bercamping... Insya Allah, anak2 faham yg mama kena kerja :)

    ReplyDelete
  8. ain nak g camping kat maner tuuu? hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah, anda terpilih untuk diperkenalkan kepada pembaca blog ciklaili.com. jemput baca entri ini :

    http://www.ciklaili.com/2013/06/5-blog-pilihan-ciklailicom-part-9.html

    ReplyDelete
  10. tahniah, anda terpilih untuk diperkenalkan kepada pembaca blog ciklaili.com. jemput baca entri ini :

    http://www.ciklaili.com/2013/06/5-blog-pilihan-ciklailicom-part-9.html

    ReplyDelete
  11. Hari ni dah balik kan?.

    Aisy, thank you atas present2 tu. I dah terima - I likeeeeee.....dah
    pun upload pix kat entry ni, check it out!
    http://sam-puansyurga.blogspot.com/2013/06/isteri-yang-suspen-di-pagi-jumaat.html

    ReplyDelete
  12. mama yg akan terlebih emosi bila terpaksa tinggalkan anak2 kan.
    macam anak2 akak diorg ok je klu tinggalkan dgn papa diorg,td akak call dekat rumah suara gumbira je 2 beradik tu dok bermain,maklumla tak payah ke taska hari ni..

    ReplyDelete
  13. Kalau dah namanya mama.... anak anak tetap dirindui...suami? malu malu pulak nak cakap rindu...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts