Merasa naik bullet train

Hari ni kami bergerak meninggalkan Seoul untuk ke kawasan selatan iaitu Gokseong. Jaraknya jauhlah kot sebab naik keretapi yang laju ni ambil masa tiga jam.

Selesa naik keretapi ni.. Ada wifi percuma dan jarak tempat duduknya pun selesa.

Makanan dalam perjalanan kami..buah,biskut dan susu pisang.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Comments

  1. makanan tu semua beli sndiri ke dorg kasi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli sdiri, bawa dari kawasan myeondong lagi...

      Delete
    2. Hihihihi... saya pun nk tanya soklan sama =)

      Delete
  2. wahhhhhhhh akak dah ketinggalan ketapiii nie
    dah nyampaii ke seoull haaaaaaaaaaaa
    huwaaaaaaaaaa
    bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. bestnya Aisy ke seoul..:)
    ada wifi lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni dah luar Seoul, daerah lain di selatan.. Tapi wifi di korea ni mmg bagus, hampir semua event ada wifi..

      Delete
  4. huhu mmg jauh merentas korea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, kalau dgn bullet train ni agaknya balik kelate dr kl dua jam je? Ooo bila nak ada di msia....

      Delete
  5. bape hari pegi ni?dah abis pusing korea ke belum ni? pegi tak kat tempat drama winter sonata tu?

    ReplyDelete
  6. Tak ambik kelajuan dia AN? hehe Hari tu masa hubby pergi dia ambik kelajuan dia dlm 280/kmj ...kalau tak silaplah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okje, yang saya sempat tengk hari tu paling laju 302kmj.. memang terasa laju waktu tu

      Delete
  7. wah dasyatnya ain..macam pusing satu korea lak..eheh..best x naik bullet train depa..mesti laju kan

    ReplyDelete
  8. susu pisang tu sgt sedap ok.. susu stobeli pun sedap, favorite masa kat Beijing dulu...

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1