sesi mengemas utk balik ke tapah

Cuti 3 hari hujung minggu ni korang buat ape? ada jemputan open house lagi ke? Esok kami nak kena balik ke kampung papa. ada kenduri kahwin adik papa. Ada kawan2 yang mengajak datang ke rumah terbuka, terpaksalah tak pergi. Jadi, malam ni sesi berkemaslah jawapnya.. kena kemas barangan sendiri dan barangan yang dipesan orang lain.
                                        ni barangan opah pesan supaya bawa balik.
               ni barangan Kak Ina mitak tolong bawa balik. yang buku kat atas sekali tu, buku resepi Atuk Naim yang
                                                    dh berbulan2 pinjam, lupa nak pulangkan balik..

Yang ni lak hadiah kami utk Uncle Ahmad Nawab dan isteri..hehe..penat balut sendiri tau, biarlah tak berapa kemas pun. Nama dia bukan macam tu sebenarnya, tapi sebab masa Naim kecil uncle ni pernah buat lawak pasal nama Naim jadi, sejak aritu kami gelar dia Uncle Ahmad Nawab..baru je siap balut hadiah ni sekejab tadi..naim yang dah semakin sihat dari demam mmg mengacau je tadi. mengamuk2 dia nak tolong mama balut..Mujur papa ada, tolong pegangkan dia masa nak balut hadiah tadi...Hadiah ape? Mana leh bgtau...biarlah pengantin baru yang buka dan tengok sendiri......

Comments

  1. wah siap ada buku resepi. Mahal tuhhh!! okeh jalan bebaik yekk.. bestnye balik kampung!

    ReplyDelete
  2. buku resepi bapak mertua sebenarnya, pinjam je sebab suami mtk salin resepi cara tapah..ok thanks ye

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1