Ini entry terbaik 2014





Saya dah terpengaruh, jadi ambil sikit masa nak sertai segmen Diana kali ni. Lagi pun syarat mudah, blog Diana memang saya dah berzaman follow dan tak ada kena like apa-apa di FB yang memang dah bertahun saya delete akaunnya.

Jadi inilah dua entry yang saya pilih untuk dicalonkan dalam segmen kali ni. Tak fikir panjang pun untuk memilih dua entry ni,  tapi dua entry ni saya pilih atas sebab dikatakan baik penulisannnya oleh para rakan blogger ( entry 1) dan yang kedua ni saya rasa saya menulisnya dengan penuh perasaan saya, perasaan seorang ibu yang sangat cemas yang saya rasa saya tak ingin sesekali lagi kembali ke masa tu (entry 2).

Entry terbaik saya 2014 :
   1  .  Ayat Seribu Makna
   2.    Takkan kuulang lagi detik itu

Jadi, sesiapa yang rasa terpengaruh sama, bolehla sertai segmen ni, boleh klik pada banner kat atas tu ya. Tarikh tutupnya 25hb Disember ya kawan-kawan.

Comments

  1. gud luck... entri terbaik saya 2014 macam xde je untuk dipersembahkan hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasti ada tu.. semua entry kita memang yang terbaikla kan?

      Delete
  2. Lajunya dia... maklumlah cikgu katakan. Nak mengarang in a split second dah siap ^_^

    Err, sesamalah good luck kat kita berdua yek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. laju ke, ini kacang je...kata dah terpengaruh kan, wajar buat segera dan tak bertangguh..

      ok, sama-sama good luck ya..mana tahu dipilih.. cewah, sekali sekala masuk segmen, perasan nak menang pulak

      Delete
  3. selamat bersegmen
    insyaAllah berjaya

    ReplyDelete
  4. oit....sudah tukar header lagi ke? Respeck ar, terrer tukar tukar header ni.....

    Ni mesti terpengaruh dengan Kak Ton ni.....
    OK jap lagi nak tengok entri yg katanya terbaik tu.... kasi evaluate ....dah jadi mcm nazir ni tau haha...

    Dah katanya cikgu BM, ayat entri cikgu pun tersusun ek....Takut anak murid baca eh cikgu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ate free sangat masa cuti ni, itu yang asyik godek2 je.. haha, entahla apa nak jadi, rasanya last last kena guna header yang tulisan sahaja, tak ada letak gambar pun, baru puas hati agaknya..

      Ha, saya pun pelik kenapa boleh terpengaruh dengan entry umur Kak Ton tu....

      mana yang entry ayat tersusun ni? hi.. ni yang saya malas ni, kalau saya tulis beriya-iya tak ada pula yang kata macam ni, kalau yang saya tulis sekelip mata siap ni ada pula yang kata ayat tersusun!!

      Delete
    2. Entahlah masa baca rasa mcm tersusun je ayatnya.... Penuh tata tertib gitu....bila tengok dua kali dah tak jumpa haha.... Tp serious awak punya entri mmg nampak baik ar....

      Delete
    3. alahai cair rasanya asyik kena puji dengan okje ni.. nak hadiah tak? gula2 2 biji...hhiii

      Delete
  5. all the best aisy.... mane tau ade rezeki kan....

    lieya pun tak tau ape entry menarik sepanjang 2014 ni...kene check n ientry mane yg high ranking heheehehehe..... tak sangka dah hujung tahun kan...kejap jek masa berlalu....tau2 dah akhir tahun....

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya Aisy..
    Kakak punya N3 rasanya semuanya sama santai-santai belaka.

    ReplyDelete
  7. moga ada rezeki untuk aisy nanti..gud luck

    ReplyDelete
  8. Menarik la contest ni Aisy.
    Rasa mcm nk join.. tp pc tgh meragam lak.. x brapa syok guna hp. Smlm nk reply komen Aisy kt blog pun x lepas gara2 pc yg dh nazak. Haha..

    Wish u luck.

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  10. Hai cikgu, cuti2 sekolah ni sempat bersegmen lagi....
    Apa2 pun, all the best... Tuah ayam nampak di kaki, tuah kita mana tahu kan?

    ReplyDelete
  11. gud luck..sementara tengah cuti banyak masa ni apa salahnya join..lagi pulakk teman blogger yg mmg dh kenal lama kan

    ReplyDelete
  12. suspendlah entry yang no 2 tu
    kalau saya mahu menangis tak ingat dunia dah!
    tak apa, kita belajar dari pengalaman

    saya join juga segmen ni

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts