Nak tukar baru

Assalamualaikum semua..

Ada yang perasan tak perubahan yang ada?

Sesaja saya ubah layout dan background blog ni sebab rasa dah lama sangat blog ni berwajah hijau tu, jadi tadi saya saja-saja usik coding dan template. Bab coding nampaknya saya kena dapatkan bantuan pakar, kerana memang saya rasa tak tahu apa nak sentuh untuk mengubah elemen-elemen yang saya rasa saya tahu. Mungkin kerana pihak yang buat templete lama tu ada teknik yang saya tak tahu. Apa-apa pun untuk sementara ni, layan sahajalah apa yang korang nampak ni ya..

berubah demi sesuatu yang baik, pastinya lebih baik.....

Anakanda-anakanda saya dah memanggil-manggil tu, maka lain kalilah bercerita pasal pengalaman jadi mak yang bercuti dan jaga anak sepenuhnya. Pastinya hari ketiga lebih baik dan dah mula rasa aman kat rumah ni.. 

Ok jugalah rupa baru blog MamaNaimNazif ni? alah, ok kan sajalah...

Comments

  1. Perasan perasan... ingatkan salah masuk blog tadi.... Site under construction rupanya....
    Tahun baru, blog pun berwajah baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. mood jadi surirumah nampaknya..suka ubah2

      Delete
  2. Okay saja janji nama akak xberubah.. cantik lagi

    ReplyDelete
  3. perasan..td baru masuk..lupa plak nak komen pasal ni.dtg sekali lagi.hehe

    ReplyDelete
  4. kalau akak tanya pendapat anak2 bila tukar template..dia org akan cakap..mak kena ikut apa yg mak sukai..jgn tanya org lain..lain org lain citarasanya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. mmg betul kan.. tanya diri sendiri baru ok

      Delete
  5. Cantik background baru..
    Rajin AN godek coding. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coding tu godek je tapi xreti.. macam dah dicompress..banyak benda bila ditekan control f tak dapat dikenal pasti.. apa nak buat ya? Kena rujuk orang yg buat dulu jugak rasanya..

      Delete
  6. pandai,rajin n sempt lg AN godek2 blog dan merubah segalanya ya?
    padahal jd surirumah sepenuh masa tu ct sekolah ni!btw ok la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg mudah gini saya tahu.. tp yang susah2 memang saya tak tahu buat...

      Malam-malam ok lagi sebab Papa N ada.. anak2 ada papanya elok je..

      Delete
  7. Okey apa! Simple dan sejuk je mata menjeling! Hati pun tenang nak membaca. Tulislah panjang macamana, saya tetap takkan balik 'rumah' saya cepat-cepat. Hahaha...

    Saya masuk-masuk je dah perasan, lain macam pulak kaler hari ni.

    AN, thanks for the comment pasal entri Knock Knock tu. Saya buang ajelah u-tube senang. Kalau tak diberitahu, saya tak tahu pun. Thanks again yeah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha... mujur saya bgtahu kan? Kalau tak ramai yang meroyan sebab tak boleh komen.. bahaya gak tu..

      Delete
  8. ha..perasan..buka sakni perasan..hehe..
    satu je nasihat saya klu jd suri rumah sepanjang cuti sekolah ni..perut anak2 mesti sentiasa kenyang..baru dorang tak meragam..in shaa Allah..nnt lain2 dorang main sendiri2 je sambil2 kita pantaulah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha.. betul2.. thanks for the tips..

      Memang kena sedia makanan sokmo.. budak2 ni kenyang, mmg elok je main nanti..

      Delete
  9. a’aa perasan.
    boleh je.. hihi.
    suka yg hijau..

    ppssttt:akak blog saya pon kena tinggal wv ke.. alahai

    ReplyDelete
  10. haaa..
    sesekali mmg kena tukar2 jugak supaya lbh fresh..
    lya pon xreti coding2 ni..just guna template sedia ada kat dashboard tu..
    pastu tukar kaler n font aje pon kat situ..

    ReplyDelete
  11. Nampaknya blog Okje jugaklah yg tak berubah ubah hihi

    ReplyDelete
  12. boleh google cara2 nak buat rasanya,akak pun buat sendiri juga..apa yg boleh aje la,kalau tak pandai akak diam2 je..hahaha nak minta tolong pada siapa pun taktau

    ok je rupa baru ni,puti bersih je, header tu yg paling menarik,comel sangat dua hero tu,nampak sangat akrab

    ReplyDelete
  13. cantiklah imej baru ni cikgu AN
    nampak kemas aje, sejuk mata memandang
    buat sendiri semua ni ye? hebatlah
    kalau saya tak berani nak sentuh =)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1