Sambut birthday ke 11


 Alhamdulillah tengah hari tadi seisi keluarga kecik kami menyambut hari jadi si abang.. dia sendiri yang kata “sambut pada hujung minggu sebab hari jadi abang pada hari sekolah, nanti kita busy.”... Wah, nampak macam matang gitu, bila anak bagi pendapat yang nampak bernas. Syukur alhamdulillah. Keknya makan kat rumah, lepas tu keluar makan tengah hari sama-sama.


Tidaklah sambut besar-besar pun. Yang penting dia tahu hari lahirnya diraikan.. 


Versi gelap... layankan ajelah budak-budak ni. 

Comments

  1. Wowww!. I love Baskin Robin ice cream. Oo kek pun ada brand tu ye Aisy?. Sini mcm blom nmpk lg.
    Happy 11th birthday utk Si Abg. Alhamdulillah semakin matang & bijak mcm ibunya!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bentuk kek, isinya ice cream BR juga tu Sam..dah lama ada mcm ni rasanya.. budak2 kalau aiskrim BR mmg suka kan..

      Terima kasih atas ucapan utk anakanda saya ya.. amin, moga yang baik2 untuk si abg ni..

      Delete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1