End year party with twin and triplet theme

Assalamualaikum semua.
Kemain tajuknya dalam BI kan?  Haha,  sekali sekala apa salahnya kan?  Mood saya baik ni terasa nak menulis di blog.  Rasa kejap saja masa berlalu bila dah menghampiri akhir tahun ni.  Rasa semua susah payah sepanjang Januari ke November macam tak ada pulak ye.  Gitulah kita ni kan,  manusia yang mudah lupa.  Lagipun apalah nak dikenangkan sush payah atau benda tak gembira tu.  Let the gone be gone orang kata.  Hihi.

So marilah jamu mata dengan gambar-gambar my colleges dengan tema twin dan triplets.  Menarik juga tema ni rupanya.  Masing-masing bergaya sakan dan ikut tema.





Moga semua panjang usianya dan dapat sama-sama tempuh tahun 2020 dengan kesabaran.  


Comments

  1. Muda2 remajanya semua Cikgu2 dia.. Atau baju2 tu yg buat dorang look so young?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mestilah sebabnya muda lagi semuanya.. ( hati kami sentiasa muda)
      Tq Sam. Sekali sekala kena puji ni syok rasanya.

      Delete
  2. Amboi kemahen kan bukan setakat baju sama, beg bulat pun sama.... comel lah pakai baju sedondon mcm tu... Semuanya sporting. Happy End Year semua......

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, semua pun mcm tu masa haritu, cari geng dan mmg pakaian dan aksesori sama je.... haha, sekali sekala gtu mmg rasa seronok pulak

      Delete
  3. cantik semuanya dengan tema ni, macam menarik juga tema ni rasanya

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

JPN KP-12 korang tahu?

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1