Terpengaruhlah pulak

Gara-gara melihat Naim download pelbagai game di ipad, mamanya pulak yang terpengaruh main salah satu game yang ada. Asyik pula jadinya... Dua hari main sikit-sikit pun dah sampai level 13, rasa syoknya...   

                               
Tak boleh jadi ni. Semoga penyakit ni cepat berlalu wei! Tak jadi kerja kalau macam ni....

Comments

  1. I pun takut terjebak dgn sebarang game skrg ni, silap haribulan lupa makan minum... mcm masa main farmville dulu2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, saya pun dah lama sangat tak terjebak.. Dua hari ni mecam melekat pulak dgn game ni... Bahaya tul

      Delete
  2. saya pun selalu tumpang main game kat ipad anak2... tapi kena la kongsi main gilir2 sbb ada satu jer... yg nak main tiga org... kadang2 saya anggap tu sbg kualiti time dgn anak2... sambil main, sambil bagi motivasi... saya selalu cakap, main game kalau bersungguh boleh naik level yg lebih tinggi... sama juga belajar, kena bersungguh juga. Biar boleh capai level yg tertinggi juga kalau belajar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..samalah ni.. I pad ada satu je, mmg kena gilir n pujuk naim kalau nak pinjam..bagus juga nur cakap macam tu dengan anak...bg diorang tambah bersrmmangat untuk belajar sama..

      Delete
  3. level yg bawah2 mmg sennag hehe..makin lama makin geram jadinya...akak dok sangkut kat level 147 dah berbulan hehe

    ReplyDelete
  4. sib bek lum trjebak lg.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. ira pun da terjebak dgn game ni. hinggakan suami & aimy pn main game ni. selalu abes nyawa aimy la yg buat. hehe...

    seronok dpt cium baby azra jgk hehe.. abg2 dia excited. mamanya kata, adk elok tdo, dikejutnya suruh adk bgn. :)

    ReplyDelete
  6. Nasiblah OKje tak terliur dengan apa apa game ni AN....Tak boleh main lama hehe...kurang suka!

    ReplyDelete
  7. awal2 dulu ketagih gak, tapi skrg slow sikit sbb susah nk lepas level..bila xlepas2 dtg rasa fed up..baru level 67...hehe

    ReplyDelete
  8. samalah kita........terjebak sudah!

    ReplyDelete
  9. hehehe..terpengaruh ke Aisy..sy pn mcm tu juga..kdg2 boleh terpengaruh tengok anak main game..main sekali nak main lagi..hehe

    ReplyDelete
  10. Dah tak ketagih stop kt level 65 dh tak main

    ReplyDelete
  11. Haha.. Aisy pun dah terjebak... saya tersangkut dekat level 361 ni.. meh nyawa sikit meh... hahaha...

    ReplyDelete
  12. lieya dulu pun main...masuk level 98 terus pencen hahaahahah

    ReplyDelete
  13. Ketagih game ni.. level 289 dah.. tetiba hari ni ipong kite problem.. sebab pakai beta os.. tak boleh main.. huwaaaa!

    ReplyDelete
  14. jangan makk, nnti x berasap dapur tuuuu.,ehHHEe

    ReplyDelete
  15. Ini cari penyakit nama nya ni. Hahahaha satgi I nak cari penyakit jugak la, bosan giler kat umah sesorang ok.

    ReplyDelete
  16. tak terpengaruh lagi. maybe sebab tak suka games dari dulu lagi..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1