Wednesday, 9 January 2013

situ pun boleh baring...

Nampak tak budak tu baring kat mana? Bahaya kan? Jangan tiru aksi ni ye..

Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. bahaya tu... mcm mana parents boleh biar jer... kalau brek mengejut, mesti melambung ke bawah

    ReplyDelete
  2. Aksi kenakalan yg hanya dibiarkan

    ReplyDelete
  3. ishhhhh..kang brek, bdak tu jth..driver xnmpk keta blkg..xcident..

    ReplyDelete
  4. aduyai..buatnyer kereta brek mgejut..mau tercampak.. mcmana la parent dia leh biarkn aje?

    ReplyDelete
  5. hahaha..teksi tu penuh kot, takde ruang nak tido..:p

    mesti driver teksi tu susah nak tengok cermin pandang belakang..

    ReplyDelete
  6. kesiannya la haiii, tak muat agaknya hehehe......tak pun teringin nak jadi superman hohoho

    ReplyDelete
  7. Budak tu tengah merajuk kot... .:)

    Aduila macma2, memang sangat bahaya

    ReplyDelete
  8. bosan sgt dahla budak tuh.. haha. ataupun teksi penuh. haha

    ReplyDelete
  9. Mungkin ibunya ada menyangga badan dia (I mean pegang) kot dari kerusi tempat duduk belakang tu. Apa2 pun, memang tetap membahayakan dan tak usah kita tiru.

    ReplyDelete
  10. sy penah tgok! mula2 igtkan ape psal lah bsr sgt ptung tu, rupanya budak.

    p/s; nama blog kita sama. sbb tu kak ma konfius tuk siapkan header. haha

    ReplyDelete
  11. dulu kecik2 ada gak angan2 nak buat macam ni...tapi masa tu dah x muat...hehe

    ReplyDelete
  12. Salam ain..memang bahaya..huhu..nape x komen aritu eh ain ? hehe...kak intan duk bukit jalil...:)

    ReplyDelete
  13. m€mang b€rbahaya..m€sti nakal ni h€h€h€

    ReplyDelete

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...