apa bakal jadi mangsa panggang ni?


Ha.. Dah dua minggu beli pemanggang avon ni tapi bendanya masih dalam kotak lagi.

Kononnya beli ni nak masak macam macam. Bila dah ada tak ada idea lak nak masak apa.
Mujur beli dengan kad avon kakak saya dapat harga RM 94 je. Beriya hari tu kirim dengan dia, sampaikan kakak saya beli barang untuk membolehkan dia beli pemanggang ni untuk saya. Terima kasih ye..

Ai..tengoklah nanti.. Saya cuba rajinkan diri..
Published with Blogger-droid v2.0.10

Comments

  1. samalah kite 2 minggu dh beli Tp x guna lg. resepi ayam tandori x memjadi lg .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...sama pulak ye.. Ada pikir nak buat tandori ye? Bagus tu, jemput saya dtg makan nanti..k

      Delete
  2. Replies
    1. Ni mmg saya sabar kak.. Sebab tu masih dalam kotak lagi, hehe..

      Delete
  3. Harus kena masak yg hebat2 ni Cikgu Aisy.. sebab dah membeli.. hehe.
    I dah lama teringin nak beli, selalu nampak member share yg cap ikan tu... tapi tak terbeli2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha Allah akan diusahakan keluarkannya dari kotak dan masak sedap2...

      Delete
  4. Saya dah lama beli...mula2 dulu mmg duk dlm kotak je...tapi bila sekali dah guna dah tak simpan sebab asyik nak guna..ayam percik..ikan bakar...pan cake. Bakar udang...semudah abc..hihi
    Salam ukhuwah drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih baca entry ni...
      rajin awak masak tu...

      Delete
  5. masak ain jangan x masak..hehehehe

    ReplyDelete
  6. teringin juga nak beli,tp ntah bila nak pun taktau la

    ReplyDelete
  7. belum ada pan macam ni..
    nak juga try guna..murah pula pan ni di avon kan..

    ReplyDelete
  8. Hahaha.... saya ada yg lebih kurang la... masa bujang dulu. Kemain lg la konon rajin.

    Sejak kawin ni, ada dlm stor. Hihihi... terlebih rajin sudah...

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1