Menu dan pilihan

Apa korang masak apabila ada tetamu datang? Risau tak fikir kot tetamu yang datang tak puas hati dengan makanan kita sediakan?

Apa hadiah yang korang bagi untuk hari jadi atau perkahwinan rakan atau sesiapa yang rapat? Sukar tak nak beli hadiah yang dirasakan sesuai dan penerimanya seronok guna?

Apa isi kandungan entry anda? Adakah kalau saya tak berilham sekarang ni sebabnya saya risau apa yang saya tulis tak memberi manfaat, kegembiraan dan info kepada anda?

P?s: memang tak berilham betul dua minggu ni.. Buka blog suka BW je, tulis entry sendiri  terasa tak daya.. apa jadi?

Comments

  1. biasalah tu, mood ke laut....

    ReplyDelete
  2. kalu tetamu ckp awal dtg bila..bole le rancang menu,tp kalu tetamu dtg tiba2,apa yg ada je akak hidang hehe..
    kdg2 terasa juga,adakah tulisan2 akak dibaca org & adakah tulisan2 akak akan buat org berkecil hati,tp xpe tulis je apa yg kita rasa ok...
    tu la akak tgk aisy jarang update akhir2 ni... takpe cari ilham dulu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa... tgunye.. klau x terpaksalah biar bersawang je dulu blog ni

      Delete
  3. hehe. bnyk nye akak pk.. hehe. masak je apa yg ada akak.. kalau xtau beli je. haha.. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, kadang2 kena pikir byk juga tau.. kalau yang nak makan tu orang yang pernah masak untuk 1000 orang makan, tak ke segan kita nanti?

      Delete
  4. Sy pun pnh gak kena dmm x de mood nak berblog. X bley cuti, klu cuti...siap! Mood mst ke laut!

    ReplyDelete
  5. kita senasib.. langsung xde idea bila dpn komputer... padahal byk jet entry dalam draf yg belum publish, tu pun malas nak tekan button publish... ekekkeke

    ReplyDelete
  6. ada masa2 kita mmg tandus idea..akak pun pernah jg dalam situasi ni..dengan mood yang hilang ke laut...:)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1