Kalau sudi....

Tambah saham akhirat

Comments

  1. inshaAllah..yg bawah tu akaun maybank ye,akak tak nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya snap masa di trafic light merah.. jauh sikit..sorry ya..agak tak nampak apa bank tu

      Delete
  2. AN duduk kat area sini ke? Dulu rajin gak ke Putra Heights sebab kenal satu girl ni yang menjalankan business sewa kereta. Nombor akaun tu tak jelas sangat pada pandangan mata saya tapi takpalah ada nombor telefon disertakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya duduk di sebelah Putra Height je.. gambar ni snap dr jauh, itu yang tak nampak jelas..hihi.. sorry. Nati kalau ada peluang saya ambil gamba lain yg jelas

      Delete
    2. Saya duduk di BSP, tapi mmg selalu sgt lalu di Putra Height ni. Lagipun masjid ni bakal bersebelahan dgn stesen MRT yang besar.. dijangka mmg ramai akan guna masjid ni..

      Delete
    3. AN, sorry BSP ni untuk apa yek? Sebabnya kat area saya pun ada BSP jugak !

      Delete
  3. Insha Allah sama2 lah kita

    ReplyDelete
  4. Barakallah..semoga dipermudahkan segala urusa mendirikan masjid di Putra Height ni..amin

    ReplyDelete
  5. Bagus ni AN ....memanjangkan saham akhirat....manalah tau dalam banyak banyak orang yang melihat signboard tu, ada yang terpanggil untuk menderma....

    ReplyDelete
  6. Insyaallah , berpanjangan sedekah ini

    ReplyDelete
  7. Singgah sini sat....yuhuuuuuu..... mana? bizi?

    ReplyDelete
  8. Insyaallah AN,cara begini pun Allah janjikan saham..:)

    ReplyDelete
  9. banyakkan sedekah nanti kita dpt berkali ganda ganjarannya. in shaa allah akak. nina dh ada gaji selalu buat mcm tu.

    ReplyDelete
  10. sedekah akan membuka pintu rezeki..

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts