"2ND BIRTHDAY BLOG CAHAYA HIDUPKU " 12 MAC 2014"


Terima kasih kepada Ciksu, QasehnyaRania sebab tag akak untuk sertai giveaway ni. Ikutkan saya memang banyak kerja sekarang ni, ditambah pula memang malas nak masuk apa-apa peraduan, tak pula follow blog tu, malas la nak masuk..
Tapi, disebabkan kali pertama untuk tahun ni, ditambah pula jarang nama saya ditag kalau orang lain buat giveaway macam ni, saya rasa cubalah dulu, kot-kot dapat meramaikan kawan nanti.

Lagipun , blog Cahaya Hidupku ni bila saja jenguk, macam blog sama genre , nampak menarik perkongian petua, kisah anak-anak dan resepinya, pasti sesuai nanti nak membacanya entrynya. Baru  jadi follower, memang tak harap nak menanglah. jadi cukuplah sekadar memeriahkan...

syarat nak kena tag kawan 3 orang tu, rasanya  disebabkan saya buat entry ni pun dah lewat, tak payahla tag kawan lain ya. Ada beberapa jam saja lagi nak habis masanya. Hihi.. mmg sesuka hati saya pulak ya.. ubah syarat..

Comments

  1. semoga berjaya ye,walapon join dah last minit

    ReplyDelete
  2. Kira rajin jugalah AN ni join GA walaupun macam malas aje bunyinya ya :)

    Orang dah tag ajak join tu AN, join ajelah. Manalah tau last minutes tetiba memang dah ditakdirkan rezeki AN pulak nak menang.

    ReplyDelete
  3. AN...okje pun di tag oleh Kakzakie tapi tak join pun....lagi teruk belotnya hehe....Sori CH ...sori kanda.....Pssst.....tumpang kotak komen nak mintak maaf dengan orang hehe...tak senonoh punya perangai

    ReplyDelete
  4. mana tahu yg last minute tu ada rezekinya..GUD LUCK walaupun sendiri ubah syarat.hehe

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya akak.. rasanya akak jarang join segmen2 ni

    ReplyDelete
  6. Gud luck...semoga muarah rejeki yer...

    ReplyDelete
  7. rasanya akak blogger paling malas join GA atau sebarang contest hehe...

    ReplyDelete
  8. good luck... akakni memang tak merajinkan diri nak join GAni...

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1