ayam negro



Ahmad Naim sayang pujaan hati ni makin suka asah bakat menyanyi soprano... Memang menjadi-jadi.. Naik risau jadinya.

Nak tak nak mama dan papanya memang kena pujuk. Hari ni kami pujuk dengan ayam negro, kek angry bird, salad buah dan yogurt. Maklumlah dua kali sesi nangis hari ni..
Ai....hitam pun naim nak....
Published with Blogger-droid v2.0.10

Comments

  1. hehehe..ayam negro..gelak baca namanya.
    amboi Naim buat latihan lagi ke..hehehe..
    agaknya Naim nak tarik perhatian kot..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahla...mmg ank sulung karekter macam ni ke? Pening nak handle..

      Delete
  2. Ayam pun ada negro gak ke...salam kenal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila papanya tergoreng hangus..jaddi negro la...naim gelak2 tapi makan...

      Delete
  3. Hihi ingatkan resepi baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak sempat nak reka resepi baru..

      Delete
  4. Replies
    1. gitulah kesahnya.... nak sangat ayam goreng, hitam pun makan juga...

      Delete
  5. hihihi..negro sebab ayam hitam ek..

    ReplyDelete
  6. haahaha..agaknye org negro pn xpenah rasa ayam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, kalau ada kawan yang negro bolehlah nealopah tolong tanyakan penah tak dia rasa ayam ni...

      Delete
  7. Macam pelik nama nyer, bila scroll bawah nampak gambar.. haaahahaha dua ketoi dalam pinggan negro tu. heishh tak baik tapi takleh stop gelak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk buat mcmana, dia nak yg tu juga. Meraung nk.

      Ai mmg xtahu nk handle mcm mana bila dia berperangai mcm ni

      Delete
  8. haha..dia tau tipa kali dia nangis..mesti dapat habuan..negro pun negro la..

    ReplyDelete
  9. Ada ayam yg memang asal walau belum masak pun dah warna hitam Aisy. Mahal daging ayam yg hitam ini. Tapi biasa org buat sup... ini special buat Naim ye hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo mmg ada ye? Baru saya tahu ni.... Tapi naim ayam biasa pun ok
      .pengaruh upin ipin katakan..

      Delete
  10. ayam negro?
    hehe.. kecik2 dulu sy suka memasak smbil menyanyi kat dapur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penah jadi negro juga ke ayamnya? Ke ok je...

      Delete
  11. Agaknya Naim perlukan kawan kot..

    ReplyDelete
  12. ahahha negro2 lahh ... janji leh makan ;)

    ReplyDelete
  13. ayam negro.. ha. ha.. ha... janji makankan...

    ReplyDelete
  14. sedap pulak nampak salad buah tu.. yum yum...

    ReplyDelete
  15. pujuk dengan makanan. ok la tu. sedap jea tgk salad tu

    ReplyDelete
  16. salad tu nampak sangat sedap la...negro pun negro la naim...janji sedap...ekeke

    ReplyDelete
  17. ayam negro??? hahaha..xpe la janji naim suka juga

    ReplyDelete
  18. hihii pandai akak bg nama ayam yer..

    ReplyDelete
  19. akakakakakk..akak tak tahan nak gelak tgk tajuk "ayam negro" aduhai

    ReplyDelete
  20. Ayam negro pon sodappp :)

    Salad tu menggiurkan :D

    ReplyDelete
  21. kak, tengok ayam dah selera. tau nama terus hilanggg selera sebab terbayang rupa negro. kohkohkoh :p

    ReplyDelete
  22. aik? sy yakin sy dah baca entry ni..and rasa macam dah komen..tapi bila scroll, xde pulak komennya..

    maybe aritu cuma baca jer kot..

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1