Jom belajar deko

Ni Naim punya kerja. Saya tinggalkan Nazif yang sedang tidur sekejap sebab Naim minta ais. Bila kembali ke tempat Nazif, saya tengok-tengok dah macam ni.. Dia ingat ini kek yang nak kena hias ke aper? Bila tanya dia, Naim jawab,
"Naim bagi adik car"...


Comments

  1. Ya ampun.. hahhaa cantik jer dia susun, baik hati sangat ni. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahan, baik hati masa adik tidur, kalau adik tak tidur payah naim nk share barang dia

      Delete
  2. syg kan Adik lh ni yer..Hehehe

    ReplyDelete
  3. hahha...notinya si abg...nasib baik tak letak kat muka adik..

    ReplyDelete
  4. bergolek-golek dia tdo...

    **tahniah menang topup...bg no fon yea ^_^

    ReplyDelete
  5. Akakakak..lawak la naim nih…adeh dah jadi deko dah si kecik tu..
    Ain, ain menang top up la kat sini.. http://www.cikgubest.my/2013/02/pemenang-topup-percuma.html

    ReplyDelete
  6. hehe.. kelakarla.. baik betul si abgnya..

    ReplyDelete
  7. salam kenal. singgah dari blog cikgu maa.. saya dah follow kamu, kalu sudi, moh le ke teratak kita plak ye... :p

    ReplyDelete
  8. sgt comel la..hihi..deko adk plk..

    ReplyDelete
  9. hehehe.... kelakarlah... naim ni

    ReplyDelete
  10. Alahai baiknya akak,,, x lokek kan.. suka kongsi dgn baby...
    Untung anak dah dilatih untuk berkongsi sejak kecil..

    ReplyDelete
  11. comel , hi :)
    singah sini , jemput menyinggah ke blog sy ya . tq

    ReplyDelete
  12. naim tak sabar tunggu adaik besar utk main cars sama-sama :)

    ReplyDelete
  13. ha..ha... mendengki jugak si naim ni...

    ReplyDelete
  14. haha..comel jea.
    nanti kalau adik dah besar jgn tak bagi lak mainan tu yea..hehe

    ReplyDelete
  15. ahahaha..Aisy tergelak la tengok..kuar air mata ni hehehe..
    macam2 betul Naim ni..nasib baik Nazif tidur lena tak terbangun hehehe...

    ReplyDelete
  16. hehe..mcm2 keje naim kat nazif ye,pandai lak tu dia deko2 adik dia

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts