Seeing big something small

Kisahnya saya ke Aeon Taman Maluri, seorang jurujual buat kerjanya, " Miss, beli pencuci baju Top hari ni ada diskaun, ada freegift lagi".

Bila dengar ayat ada hadiah tu, terus bulat mata saya. Angkutla cecair pencuci yang bersaiz besar. Lepas dah bayar, datang tuntut hadiah yang dijanjikan tu, haha gelak sendiri. Cenonet je bendanya...

Comments

  1. heheheeh kan... pandai dorang ni buat kerja mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorang pandai.. saya ?? Tamak sangat tadi, amikla... hihi

      Delete
  2. Tapi.. org kata sabun top ni bagus.. especially utk cuaca lembab mcm skg. Kain still wangi walo dijemur kt tempat teduh. Tp entah la..iyer ke?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa.
      Mmg bau wangi.. dh pernah juga kami beli jenama ni..

      Delete
  3. keh keh keh, kita memang geng...
    Pantang dengar dapat hadiah, terus bulat biji mata dan terus beli....

    ReplyDelete
  4. jadilhkn lps cuci bju 2/3 kli...

    ReplyDelete
  5. hihi.sama mcm sy punya perangai sebut aj dpt free laju laju j.selalu tnya dlu la apa freegift tu

    ppsstt: akk, thanks ye ;) :

    ReplyDelete
  6. saya pun sama..kalau dgr dpt hadiah mst nak beli.Kadang2 tak nak pun barang tu tapi sb hadiah pun sanggup bl.

    ReplyDelete
  7. pantang ada free gift ye..hehe...

    ReplyDelete
  8. pantang dgr ada free giftkan..haaa perangai ni sama dgn en.azmi, hahaha en.azmi lg teruk sbb belum beli apa2 dia akan tanya ada free gift tak? kadang2 akak duduk jauh2 je masa dia tanya tu..hehehe suami sapa la tu? tanya dalam hati je...

    ReplyDelete
  9. Pantang ada free giftkan, haruslah nak beli supaya dapat free gift kononnya ^_^ Saya pulak tengah kumpul Nestle Bliss sebab dapat mug comel. Cukup dah semua warna saya kumpul. Saya nak buat apa pun saya tak tahu. Kat rumah tu rasa cam nak pecahkan mug je kasi cepat sikit habis!

    Top ni kalau masa sale saya tengok berkerumun Chinese beli sampai berbotol-botol.. Bagus sangat ke tak tahulah. Saya memang tak pernah gunalah jenama yang ini.

    ReplyDelete
  10. Dah gi Aeon Maluri tu...tak terjumpa jiran mak ke? Manalah tahu....tersermpak dia tgh pilih kentang haha......
    Pompuan mmg gitu pantang dengar ada free gift laju jer nak beli haha

    ReplyDelete
  11. haha..strategi pemasaran..
    kita org pompuan mmg gitu kan.. bila bab hadiah, voucher dll.. laju je kan..last2 hampeh.. hih

    ReplyDelete
  12. Mmg kite2 ni pantang je dengar pasal free gift.bnda free sape xsuka ye tak.ini namanya terpedaya.hehe

    ReplyDelete
  13. hehe...kita perempuan memang biasa begitu kan AN
    saya sendiri pun sanggup juga untuk redeem benda yang entah apa-apa
    tak kisahlah, free gift tu! hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1