Color block sana sini

Berakhirnya sesi persekolahan penggal 1 untuk tahun 2014. Setengah tahun lagi bakal ditempuh selepas cuti nanti.

Sempena sambutan hari guru peringkat sekolah, dengan tema color block, tengoklah kemeriahan para guru berpakaian hari ni. Ceria wajah masing-masing.


Sekali sekala masuk muka tuan blog kat sini.. berselfie dengan Cik Vanitha.

Terasa tinggi sangat pula bila bergambar dengan cik Su yang kecil molek ni..

Comments

  1. habis dah pesen colur block ni..
    ni tahun lepas punya tema ni..haha..

    btwn.. suka tgok cikgu2 ni..baju semua cntik2 kan?

    ReplyDelete
  2. selamat hari guru cikgu2 sumer!!ceria je uolls...hihi

    ReplyDelete
  3. Hari Guru..nampak semua cik gu2 ceria kan AN

    ReplyDelete
  4. waduh waduh...kalah abp hehehe. memang mengancam la kaler semua semua. selamat bercuti sekolah dear.

    ReplyDelete
  5. wah, ceria cikgu2 dengan tema color block…
    Selamt bercuti AN :)

    ReplyDelete
  6. cantik warna tema ni.. meriah je semua :-)

    ReplyDelete
  7. wow..cikgu2 bila bergaya..mmg comel2 belaka.. lya suka pakai colour block.. cun

    ReplyDelete
  8. Wah, meriahnya cikgu bergaya dengan tema color block! Cantik masing-masing hah...
    Sesekali MamaNaimNazif keluar blog, nampak kecomelannya. Kalau pakai uniform ni AN, haruslah nampak macam pelajar Tingkatan 5 :)

    Selamat bercuti ya. Tak balik kampung ke kali ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajib balik.. haha.. tp kena selesaikan kertas jawapan budak2 dulu sebelum balik kg.

      Delete
  9. Colourfull..meriah semuanya...

    selamat beristirehat cikgu2 semua

    ReplyDelete
  10. Cumil2 semuanyaa..... terutama yg tudung purple jubah/dress frozen tu!. ;)
    Happy holiday Aisy!!.

    ReplyDelete
  11. Dapat tengok gambo lepas rindu mama Jilap dengan puan blog hehe...Kadang kadang puan blog kena jugak timbul ....asyik berkomunikasi dengan tulisan aje....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. nampak sangat happy sebab nak cuti sampai masuk gamba ya. Biasa malu malu kucing nak masukkan gambar sendiri..

      Delete
  12. cikgu2 sesekali bertema camni meriah sungguh..tema plak blocking mmg comey la semuanya lebih2 lagi cikgu yg bershawl purple.hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts