Doa menghilangkan sikap MALAS



Comments

  1. sama2 kita amalkan...tengs...

    ReplyDelete
  2. Kita mak-mak ni, tak smpt nak rs malas, kan? Jap tu, nak msk. Jap tu, nak lipat baju. Hahahahaha...walau mcm ne pun, terima kasih sbb share doa ni ya?

    ReplyDelete
  3. hehe...AN... ni harus tampal kat dinding dapur ni haha

    ReplyDelete
  4. Tq share..kdg2 akak ni byk gak rasa malas hehehe

    ReplyDelete
  5. kena baca ni.. tak tahula kenapa musim sejuk ni, badan pun rasa malas semacam jer... huhuhu

    ReplyDelete
  6. Thanks share, nk kena hafal dan fahamkan nnt :D:D
    Lagi berkesan kalau baca doa ni sambil telan satu pil brand Al-'owk. Tau dok 'owk tu, hahhaa 'owk=tahan.

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts