Rezeki hari ini

Alhamdulillah.. hari pertama kerja selepas seminggu cuti ni murah rezeki orang yang tak ke mana-mana seminggu cuti hari tu. 
Antaranya saya dapat kerepok segera yang canggih pembungkusannya ni, siap ada pencicah lagi kat dalamnya tu. Pemberian daripada kawan yang balik ke Terengganu.

Kawan yang pergi ke Dubai pula berikan dua fridge magnet comel ni. Ada lagi, pashmina warna merah dan juga kerepek keju dari Dubai..

Alhamdulillah dan terima kasih atas ingatan.

Comments

  1. canggih dah packing keropok ye AN..tapi acik tak sempat nak pi jalan2 Terengganu..masa perjalanan balik tu..ingat nak balik je..sebab tau dah..12 jam baru nak sampai..

    ReplyDelete
  2. banyaknya dapat hadiah..seronok dapat hadiah ni

    ReplyDelete
  3. keropok segera pun dah naik taraf, yer la kan banyak persaingan.

    ReplyDelete
  4. keropok segera dah upgrade packagingnya..
    siap letah sos tu..

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah...rezeki :)

    1st time saya tgk packaging keropok segera yg cantik macam tu...Mmg saya pun suka beli kalau ke Pasar Payang..:)

    ReplyDelete
  6. Bestnya... ramai bg ole2.
    Satu permulaan Isnin yg indah.

    ReplyDelete
  7. Oo dpt buahtgn la tu..kropok tu xpenah dpt lg,nt nak kirim gak kat jiran sebelah ni kbetulan org ganu kito!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah
    seronoknya dapat makan kepok, kepek keju
    dapat fm dubai :)

    ReplyDelete
  9. murah rezeki. nak tgk pashmina... hihihi

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..rezeki berganda

    ReplyDelete
  11. Murah rezeki tu sebab rajin memberi......
    Jarang tengok pembukusan yg cenggitu AN...selalunya yg biasa aje tu.... wah siap ada pencicah mmg advance sungguh la ni penjual kopok hehe...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, rezeki orang tak ke mana-mana! Macam-macam dapat. Okeylah tukan, AN. Ada juga hasilnya pergi sekolah lepas seminggu cuti ^__^

    Wah, keropok dah upgrade siap dengan pencicah ya! Yang ni tak pernah pulak nampak.

    ReplyDelete
  13. wah.murah rezeki.keropok siap ada pencicah skali tu

    ReplyDelete
  14. assalam. selamat pagi kakak manis :)
    sihat?
    kopok ikan tu sy pernah makan.sedap.hihi
    alhamdulillah rezeki kan

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1