Rezeki 2 Ramadan

Terkejut tengok ada sesuatu di pigeon hole saya masa mula-mula sampai di sekolah tadi. Kot tersalah letak ni. Rasanya saya tak ada pula beli apa-apa kebelakangan ni.

Tapi mestilah capai juga untuk pastikan betul bungkusan tu milik saya atau tidak. Bila dah ambil tu, rupanya betul nama saya. Tengok pula nama pengirimnya, ha..kenal sangat Mommy jelita awet muda ni.

Rupanya Okje yang hantarkan bungkusan ni. Wah, betul-betul terharu tau.. tak sangka dapat hadiah belum hari jadi. Hadiah Ramadan nampaknya ni.. apa pun gembira sungguh melihat semi instant shawl neeelofa ni. Memang warna sesuai dan mudah nak pakainya. Warna hitam tau.. terima kasih kepada Okje atas ingatan ini. Moga Okje ceria sokmo, dimudahkan urusan dan awet muda sokmo..


Comments

  1. Alhamdulillah
    neelofa tu....bergayalh dulu, jgn tggu raya...hihi

    ReplyDelete
  2. Saya tak dapat pun..nak kena pi mintak kat Okje jugak nih..mana aci..kan??

    ReplyDelete
  3. Menang seronok dapat hadiah kan AN.

    ReplyDelete
  4. Wahh hadiah utk bergaya di bln puasa namanya AN

    ReplyDelete
  5. warna Hitam senang nak gayakan AN dengan apa2 je baju..untunglah AN dapat hadiah Ramadhan kejutan dari nek mommy

    ReplyDelete
  6. Nanti jangan lupa selfia macam mak Jilap bila dah pakai shawl ni...
    Saya tak pandai lagi pakai shawl, tapi tgk orang pakai mcm senang jer...

    ReplyDelete
  7. Alamak!!!! Nape buat entri buat malu jer...
    Hihi....nasib pandai cover wrapping net yang macam gigit tikus potongannya tu hihi.......Nak settle post sekali lepas ambik TLBD sebenarnya... Maaf yer kalau tak sempurna, gitulah kalau buat kerja kelam kabut haha.....

    Eh? Mana ada Neelofa..... macam perli jer tu....hihi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik sedar wrapping net dia macamana. Langsung takda kreativiti. Hahaha.... Ni mesti Mak datang baca entri ni paling kurang pun 100 kali sehari. Lepas tu berangan depan lappy sambil menari-nari happy. Mak, ni bulan puasa! Kalau perasan pun jangan over sangat berdekah gelaknya *_*

      Delete
  8. Ha sudahhhhh..... memasing dah jeles

    ReplyDelete
  9. Hahaha ok la tu aisy rezeki Ramadan hihi

    ReplyDelete
  10. Yeayyyy.. akakpn dpt tau, sebijik cam AN punya, tqsm geng, kita x smpat nak karang entri...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah
    hitam senang nak mecing dgn pelbagai baju.

    ReplyDelete
  12. Yeahhhh,dh dpt tudung raya.... Wrna hitam ni matching ngan semua Baju kn..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah rezeki ramadhan, dah bertambah koleksi tudungnya

    ReplyDelete
  14. Saya dapat 'apron', AN. Nak suruh saya rajin memasak bulan puasa ni kot. Hehehe.... Tetiba ajekan bagi surprise kat kita macam ni memang terkejut sungguh. Okje suruh selfie pakai instant shawl baru tu tapi raya lama lagi, takdalah selfienya. Kalau ada pun nak suruh Adik Cute tapi macam tak sesuai pulak. Hahaha!

    ReplyDelete
  15. dpt hadiah dari blogger.
    untung nyer :)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts