Melayankan minat si abang

Bawa Naim ke Sunway Pyramid untuk bergambar dengan Cars, yang dia minat sangat suatu masa dulu. Walaupun sekarang nampak lebih minat Thomas, namun teruja lagi dia nampak pameran tu dari jauh. Tak sabar-sabar turun escalator nak tuju ke tempat pameran ni. Ramai orangnya, tapi dapat pusing keliling tengok Cars bersaiz besar ni, seronok sangat dah dia..

Bila ada minat adalah usaha, kan? Sokong je minat anak asalkan bukan benda tak elok dan memudaratkan. Dapat juga mama tinjau-tinjau barang kat sana..


Apa pun Thomas masih minat utama abang.. 

Comments

  1. Ada pameran cars ye..menarik..woo Naim dah beralih ke Thomas..ingatkan masih lagi fanatik Cars..betul AN selagi tak mudarat, layankan ajelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha nampaknya gitulah si abang ni..sekarang lebih kepada Thomas minat dia. Cars yang ada dah boleh kongsi dengan adik. Kalau Thomas memang tak nak kongsi lagi...

      Delete
  2. Kalau dah dikenal pasti minat mcm ni.. senang. Senang kita ibunya ni nak pilih benda apa utk dibeli buat dorang sbg surprise. Seronok sebenarnya tengok muka ank happy bila minat dorang kita penuhi.

    ReplyDelete
  3. Gembiranya hati abang tu Aisy Allah saja yg tahu
    Tengok airmuka senyum yg terpapar pun dah boleh baca penghargaan darinya.

    Cutelah hero Aisy ni:)

    ReplyDelete
  4. seronoklah naim ye dapat tengok cars dari dekat

    ReplyDelete
  5. Oh, ada pameran Cars di Sunway Pyramid ke? Dah habis ke belum? Tapi kalau ada lagi pun bukan saya reti sekarang ni drive sendiri ke SP. Manja dah sekarang, mesti nak minta HD tolong bawa ke sana. Kalau dah satu keluarga nak pergi, haruslah weekend aje yang senang.

    ReplyDelete
  6. hihi..anak boys kan..
    mmg xleh lari dgn kete-kete or robot2 ni..

    ReplyDelete
  7. Budak kecik kat rumah tu pun dah nmpak dah sangat2 minat kearah benda yg cam abg naim suka ni ... :)

    ReplyDelete
  8. Hehe...... mama mithali ni! Pandai mama menyokong minat anak...Dah namanya budak, kartun mmg jadi pilihan mereka.

    ReplyDelete
  9. yg baik tu sgt elok la kita sokong, kan.
    selagi tak memudaratkan :)
    anak pun excited la...

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts