Wordless betul

Sekali sekala log in ke website yang saya jarang guna, mulalah lupa kata laluan..

Ai jenuh fikir, try and error, tak juga kena yang betul.. setiap kali log in macam itulah, tak insaf betul.. kenapalah tak tulis kat mana-mana sebelum ni, kalau dah tahu diri pelupa??

Adoi..tolong..

Comments

  1. haha...okje pernah AN...sudahnya terus lupa dan tak boleh bukak langsung..... Tulahkan kena tulis kat mana mana tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea kering kontang ke? Tak de entry baru pun

      Delete
    2. Ish.. tunggu. Tuan tanah tengah bz.. ambik tempahan masak ni.. catering.. kalau up entry ni terkejut nanti..hihi.. harapnya sedap la

      Delete
    3. Betul ke ambik tempahan masak.....nak order boleh? Hehe

      Delete
  2. sama la kita AN..selalunya ack tanya Aimi..dia pulak tukang simpan hi hi

    ReplyDelete
  3. sebab pelupa tula saya selalu simpan dalam hengpong..

    ReplyDelete
  4. saya pun sekarang tulis kat kertas simpan dalam beg..faktor usia..mudah lupa.hehehhe

    ReplyDelete
  5. Lya guna p'word ikut sesuatu y biasa guna.. biasa smua p'word y perlu login sama je.. kalo semua lain2.. aduhhh..parah nk igt. Hehe

    ReplyDelete
  6. selalu kena tekan blk..forgot psword.. buh email hantar blk psword..setiap kali.

    ReplyDelete
  7. Selalunya saya tulis kat dalam buku nota. Kadang-kadang save dalam Word lagi. Tapi baru ni terkena juga. Log in kat Lazada guna 2 email. Email pertama dah tak aktif, password memang dah save so kalau log in tak payah nak ingat tapi saya memang tak ingat pun apa passwordnya. Nak buka di pc rumah tak boleh pulak :) Email yang satu lagi tak tahu bila register. Hantar forgot password suruh emailkan password baru pun tak dapat. Sedih....

    Bila usia dah meningkat ni memang kena lebih berhati-hatilahkan. Takut betul saya kalau-kalau terjadi suatu hari nanti saya lupa terus akan sesuatu. Minta dijauhkanlah!

    ReplyDelete
  8. Bhahahaha selalu kena macam ni xD

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1