Memperkenalkan ahli baru

Assalamualaikum semua...
Rasanya dah beberapa hari blog ni sunyi sepi. Sebelum bercerita panjang, elok kiranya saya maklumkan saya saya telah selamat melahirkan anak kedua pada pagi Selasa yang lalu..

Ini lah wajah putera kedua yang saya nanti nantikan..sepatutnya dah lama saya buat entry tentang ni kerana hari ni sudah masuk hari keenam umur bayi. Tapi malangnya keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan, hari ni barulah terasa lebih sihat sedikit berbanding sebelum ini.
Nama: Ahmad Nazif
Berat  lahir: 2.98kg
Masa Lahir : 7.52 am (7.8.2012)

Baby Nazif, yang paling kecil dengan kakak sepupu yang paling besar dalam keluarga,

Comments

  1. salam kenal baby Nazif..auntie LM nak kiss pipi dia dari jauh. kawan awak gugur, tak sempat melihat dunia, doakan auntie dapat gantinyer nanti ye sayang...huhu

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah, semoga LM cepat sihat n dpt pgnant semula... Nanti kalau LM pgnant lagi, Nazif jadi abg lah ye.. Terima kasih aunty kirim kiss ye...

    ReplyDelete
  3. ahmad naim dah dpt adk..elok la dpt adk llki..leh ajk maen wrestling nti..hehe..klo abg arih, maen bskl je la..adk dina yg jd polis, bhgn saman abg arih sbb xdop lesen..2 2 nakal..

    ReplyDelete
  4. oppsss..lupe nk ty k.ain..k.ain bsalin ktne?k'tan@s.alam?skrg, duk bpantang ktne?bestnye..dah tmbh ahli kluarga..pepun,tahniah..jg diri leklok..jgn stres2..ahmad naim dh kne bdkari skrg..jd abg yg baek..hehe

    ReplyDelete
  5. alahaiii comelnya... tak sabar saya nak cium bau baby jugak nih.. hihii

    ReplyDelete
  6. tahniah..comel baby,lama akak tak jenguk blog nih taktau pun aisy dah selamat bersalin..

    ReplyDelete
  7. comelnye bby ko aien.. putih melepak.. ikut muka ko la-) jg diri baik2 yea.. cium sikit utk baby muaahh

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1