enjit-enjit semut vs If U Happy

Besar btl pengaruh citer hantu kak limah ni...sampaikan bila Naim main dgn Uncle Joy dia,
unclenya ada menyanyikan lagu enjit2 semut..
huhu..naim bukan tahu pun betapa kelakarnya citer hantu kak limah tu, tapi dia gelak besar time unclenya main dgn dia....masa main dgn mama, mama pasangkan lagu If You Happy dari U-tube pun
dia gelak jg, lagi2 time tepuk tangan, hentak kaki n cakap hooray tu...

seronok sgt kot main sepanjang arini, mudah je naim tido tadi..dapat je susu sebotol, terus lena dia...maka bolehla mama bt aktiviti yg dihajati dengan tenang..


pic naim dgn Uncle Joy...
dia lah yg jd penyelamat kalau kami makan kat luar...selalu tolong main dgn naim, bg mama dan papa mkn dgn tenang...

Comments

Popular Posts